A+ A-

Buszos kaland

A történetem kitalált, de régóta vágyott szituációról szól. :)
Mindig kacér lány voltam. Igyekeztem az összes adandó alkalmat megtalálni egy kis flörtre. Ha a partnerben hajlandóságot láttam rá, elmentem a végsőkig az érzésért, hogy én vagyok a legszexibb. A munkahelyem és az otthonom között egy 25 perces busz utat kellett megtennem. Az egyik sofőr, aki az én vonalamon járt valószínűleg az első perctől kezdve fogta a jeleimet. Középkorú, de sportos testű, kecskeszakállas férfi, aki sosem tolakodott, ellenben az egész úton a melleimet nézte a visszapillantóban.
Egyik éjjel inni voltam a barátaimmal, és kissé becsiccsentve szálltam fel az utolsó buszra. Egy ezüst, flitteres miniruha volt rajtam, elég mély kivágással. A magas sarkúmban már kissé billegve jártam, ám annyira azért nem veszítettem el az eszem, hogy ne vegyem, észre, a kedvenc buszsofőrömmel megyek haza. A második székre ültem, gondosan megtervezett pózban. Lábak egymáson, combfix kivillan, egyik kézzel a hajamat piszkálom, a szememmel pedig a sötét tájat kémlelem. Persze végig éreztem magamon a tekintetén. A nevét se tudom, mégis borzong a testem tőle...
Közeledett az én megállóm. Amikor felálltam észrevettem, hogy csak én vagyok már a buszon. Természetesen az első ajtó felé indultam. A mindig szótlan, kedvesen köszönő sofőr most hirtelen hozzám szólt.
- Ha gondolod, maradj a buszon, a Te utcádban jövök visszafelé, szívesen hazaviszlek.
- Tényleg? Ez nagyon kedves tőled. Majd meghálálom...
Csendben mentünk tovább, amíg az utolsó megállóig nem értünk. A buszfordulóban azonban, ami egy sötét, lámpamentes terület, hirtelen leállt a kocsi motorja.
- Ne haragudj, mielőtt megfordulunk át kell néznem a buszt. Előírás...
Előírás mi? Gondoltam magamban, és udvariasan félreálltam, de persze csak annyira, hogy még hozzámérjen, miközben elmegy mellettem. Amíg ő átnézte az üléseket, én hangosabbra vettem a rádiót. A kedvenc számom ment, azonnal ringatózni kezdett a csípőm... Neki háttal táncoltam apró, de kéjes mozdulatokkal, tudtam, hogy figyel. Egyszer csak egy leheletet éreztem a nyakamon, és két kezet a csípőmön...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.68 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cervelo 2012. 07. 21. szombat 16:19
Nem rossz,bár a fogalmazás lehetne érdekesebb is.
#5 pappamacii 2012. 07. 18. szerda 05:08
"...a nyelveimmel köröztem a farkán..." Haaaahaaahaa!!! nyes
#4 v-ir-a 2012. 07. 17. kedd 16:59
tetszett nekem is....6 pontot adok rá
#3 Rinaldo 2012. 07. 17. kedd 06:23
Ez sem semmikurva,szopik baszik mint a gép.
#2 sikamika 2012. 07. 17. kedd 02:26
smile szép kis álom tetszik smile
#1 Törté-Net 2012. 07. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?