Szeansz

Szavazás átlaga: 3.45 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 13.
Hossz: 12 283 karakter
Elolvasva: 906 alkalommal
Az állomáson találkozunk, mint mindig most is elém jössz. Hatalmas ölelés, puszik, majd kedvesen elveszed a táskám. Türelmesen hallgatod csacsogásom. Olyan jó újra együtt lenni, mesélni, hogy mi történt velem, mit érzek. Jókat csevegünk, hamar hazaérünk. Rögtön magadhoz húzol, átölelsz, s hosszan megcsókolsz, majd elküldesz fürdeni.
A fürdőben nagy kád meleg víz vár. A tetején rózsaszirmok lebegtek. Gyorsan beugrottam a kellemesen forró vízbe. A kád szélén egy borítékot fedeztem fel. Subomnak. Ez állt rajta. Izgatott lettem. Azonnal feltéptem s olvasni kezdtem:
"Kedves subom!
Remélem jól esik a fürdő. Szeretném, ha frissen, üdén térdelné majd mellém. A ruhádat a mosógép tetejére készítettem. Ha megtörölköztél, öltözz fel! Gyere be a szobába és állj meg a székem előtt széles terpeszben, a kezed a tarkódon legyen!
Ölel Urad"
Rögtön a mosógépre néztem miket készítettél ki nekem, de nem láttam semmit, mert a törölközőm gondosan eltakarta. Csalódottan álltam neki a mosakodásnak. Kivételesen kétszer mostam át magam bő tusfürdővel, hogy jó illatom legyen. A borotválkozást is tökéletesítettem. Szóval igazán kitettem magamért. Végre felemelhettem a törölközőmet. Az első, amit megismertem az a bilincsek voltak. Mind a négy darab. Egy gyönyörű fekete csipkés francia bugyi, a fekete áttetsző felsőm, kis kockás mini szoknyám, illetve a magas sarkú bokakötős cipőm. Gyorsan felöltöztem, de nem mertem kimenni. Ültem a wc tetején és rettegtem, mi fog történni.
Ekkor léptél be. Rád pillantottam kétségbeesetten, s vártam mi fog történni. Leguggoltál elém, megsimogattad az arcom. Miközben felálltál kaptam egy puszit is a homlokomra. Majd megfogtad a kezem és óvatosan elkezdtél kifelé húzni. Nem volt más lehetőségem, szó nélkül követtelek. A széked előtt elengedtél, s elfoglaltad a helyed a kényelmes foteledben. Erőt vettem magamon, hatalmas terpeszbe álltam, a kezemet a tarkómon összekulcsoltam. Csendben figyeltél, percekig nem szóltál hozzám. Borzasztó kellemetlen volt, izegtem-mozogtam, nem tudtam mit csinálni.
– Nem tudsz 5 percig nyugton maradni, ugye?
– Nem igazán, Uram! – mosolyodtam el.
– Akkor most gyakorolni fogjuk a mozdulatlanságot, a türelmet. Térdelj le szépen, kezeddel elől megtámaszkodhatsz.
A két mellem közé nyúlva egy mozdulattal kikötötted a felsőm szimmetrikus kis masniját, s gyengéden lesimogattad rólam. A szoknyámat szépen, gondosan a hátamra hajtottad. A csipkés bugyim a combom közepén kötött ki.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.45 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 21. 15:40
#5
Még egy leírás.
1
deajk2008
2019. szeptember 22. 12:38
#4
Nem lett rossz, de rövid 7p
1
zsuzsika
2016. október 25. 08:49
#3
Az adott pontok jól érzékelik a minőséget.
1
a
A57L
2014. március 30. 09:35
#2
Nem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2012. július 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1