Zuhanyzó

Szavazás átlaga: 6.48 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 11.
Hossz: 5 568 karakter
Elolvasva: 1 852 alkalommal
Nagyon régen esett meg velem ez a történet. Leírva biztos sokkal hosszabb és unalmasabb lesz, mint ahogy valójában megéltem, de akkor nem mondhattam el senkinek, elmondom hát most mindenkinek. Még nem voltam 16 éves sem, éppen olyan meleg nyári idő volt, mint most, és a második gimis évemre készültem. Ahogy minden nyáron, abban az évben is elmentem szüleimmel a kedvenc nyaralóhelyünkre, amiről azt kell tudni, hogy a sátrazóknak nagy, közös zuhanyzó állt rendelkezésre. Én minden nap, miután a vízben kifürödtem magam, a Napon pedig jól leizzadtam, mentem és letusoltam, ezzel zártam a strandolást. Aznap viszont minden másképp volt.

A közös zuhanyzóról azt kell tudni, hogy sok fülke volt egymás mellett, csupán kb. 2 méter magas fém falakkal elválasztva egymástól. Fiúk, férfiak jöttek-mentek, a víz állandóan csobogott valahol. Én próbáltam mindig olyan fülkébe állni, ami mellett nem voltak, de azon a nyáron sok volt a hibás csap, ezért egy olyanba kényszerültem, ami mellett valaki már javában zuhanyzott.

Ahogy mindig, a kis tartóba helyeztem a saját kis tusfürdőmet és samponomat, a fürdőgatyát levéve pedig, hogy ne a földön tároljam, felraktam a válaszfal tetejére a törülközővel együtt. Mit sem sejtve kezdtem mosni magam, amikor a vizes gatyám egyszer csak lecsúszott a helyéről, pont a másik oldalra. Zavarba jöttem, nem szerettem másokkal beszélgetni a zuhanyzóban, de most nem volt más megoldás.
– Bocsánat, vissza tetszene adni a nadrágomat? – szóltam át hangosan. A víz mindkettőnknél hangosan csobogott, de még így is jól hallottam az érces hangot.
– Viszem.
Én éppen a hajamat öblítettem, mindkét kezem a fejemen volt, takarni se tudtam magam, mikor a másik férfi félrehúzta a műanyag függönyt, és felém nyújtotta a gatyámat. Láttam, hogy a farkamat nézi. Ő is meztelen volt, nagy darab, érett, szőrös férfi, a vastag farka körül volt csak borotválva. Én zavartan elvettem tőle a nadrágot.
– Köszönöm szépen – mondtam, és gyorsan elfordultam, és mostam magam tovább.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.48 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2015. január 15. 09:59
#4
Ez csak egy közepes történet.
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 07:01
#3
Sőt, nagyon jó! Egyáltalán nem volt unalmas. Szép emlék, nagyon, de szerintem ez így volt jó, már úgyértem, hogy nem élveznéd, ha újra megtörténne... aztán, hogy mással máshol milyen lenne...? Jó! 😀 Persze ez az én véleményem csak.

Azért szerencse ám, hogy az a csúnya szőrös bácsi nem okozott maradandó lelki sérülést neked, reméljük másnak sem. Mert az nem poén!
1
T
Törté-Net
2012. július 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1