A+ A-

Zuhanyzó

Nagyon régen esett meg velem ez a történet. Leírva biztos sokkal hosszabb és unalmasabb lesz, mint ahogy valójában megéltem, de akkor nem mondhattam el senkinek, elmondom hát most mindenkinek. Még nem voltam 16 éves sem, éppen olyan meleg nyári idő volt, mint most, és a második gimis évemre készültem. Ahogy minden nyáron, abban az évben is elmentem szüleimmel a kedvenc nyaralóhelyünkre, amiről azt kell tudni, hogy a sátrazóknak nagy, közös zuhanyzó állt rendelkezésre. Én minden nap, miután a vízben kifürödtem magam, a Napon pedig jól leizzadtam, mentem és letusoltam, ezzel zártam a strandolást. Aznap viszont minden másképp volt.
A közös zuhanyzóról azt kell tudni, hogy sok fülke volt egymás mellett, csupán kb. 2 méter magas fém falakkal elválasztva egymástól. Fiúk, férfiak jöttek-mentek, a víz állandóan csobogott valahol. Én próbáltam mindig olyan fülkébe állni, ami mellett nem voltak, de azon a nyáron sok volt a hibás csap, ezért...

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 09:59
Ez csak egy közepes történet.
#3 gaborthefirst 2013. 05. 7. kedd 07:01
Sőt, nagyon jó! Egyáltalán nem volt unalmas. Szép emlék, nagyon, de szerintem ez így volt jó, már úgyértem, hogy nem élveznéd, ha újra megtörténne... aztán, hogy mással máshol milyen lenne...? Jó! nyes Persze ez az én véleményem csak.

Azért szerencse ám, hogy az a csúnya szőrös bácsi nem okozott maradandó lelki sérülést neked, reméljük másnak sem. Mert az nem poén!
#2 genius33 2012. 07. 17. kedd 14:14
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2012. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?