A+ A-

Különleges szexélményeim 21. rész

Sziasztok. Egy új, elég mocskos szexuális élménnyel gyarapodtam, meg persze egy új szeretővel. Azért mocskos, mert egy kicsit én is a nyomor, a válság vámszedője lettem. El is ítélhettek ezért, kicsit nekem is lelkiismeret furdalásom van. Szóval, úgy kezdődött, hogy megint eléggé pangtunk munkában, ezért az öreg kitalálta, hogy az aznapi napot töltsem azzal, hogy a nagyvárosi könyvtárban megkeresem a nagyváros hatvanas években épült csatorna rendszerének a terveit, és skicceljem le. Ez nyilván nem egész napos munka, az öreg a mi kis titkunk miatt kedvezhetett nekem ezzel. Mert hát vissza se kell már aznap mennem, majd másnap behozom az anyagot. Épp a kocsim felé mentem az úton amikor rám köszönt a Karesz. Régi középiskolai cimborám, akit az ezredforduló óta nem láttam, amikor is a legelső fizetéseimből adtam neki 50 ezret kölcsön. Már rég keresztet vetettem a pénzre, erre ezzel állít meg.
- Az a pénz akkor nagyon sokat segített nekem, forgattam egyre tovább és feljebb, most egy saját kocsmám van, ami elég jól megy, mert a hotel hozzám küldi a külföldieket. Megadom most kamatostól a pénzed.
Hiába tiltakoztam, egy automatához kísért, ahol levett nekem 100 ezret. Tehát volt ez kis privát vagyonom hirtelen.
Vissza indultam a kocsimhoz, ekkor az egyik téren átvágva egy huszonéves barna hajú nőre figyeltem fel, aki egy padon ülve mobilon beszélt:
- Igen, elvittem a gyerekeket az ovi -ba. Mit? Persze, majd befizetek mindent. - Ezután letette a mobilt, és elkezdett ideg feszültség miatt sírni. Nem bírtam ki, és oda léptem.
- Elnézést , segíthetek?
Ő erre rám nézett, és nagyon megtetszett az arca.
- Be kéne fizetnem a csekkeket, de akkor éhen halunk.
- Mennyi hiányzik? - Kérdeztem.
- Ötvenezer.- Esetleg adhatnék ennyi pénzt.
- És miért cserébe? - Kérdezte gyanakodva.
Kiböktem amire gondoltam:
- ha megdughatlak. Tiltakozott, hogy ő ilyen mocskos dologra nem hajlandó, ő nem lesz kurva. Ezután kicsit eltávolodtam, és elkezdtem figyelni mint sivatagi vándort a dögkeselyű. Egyszerűen nagyon meg akartam kefélni ezt a csinos anyukát, hát még amikor felállt. A seggére feszülő farmer egy igen kivételes hátsót mutatott be. Feszes, vékony, és mégis kerek. Csak még jobban kívántam. Ment előttem, néha dühösen vissza nézett rám, és a mobilján telefonált többet egymás után. Biztos pénzt próbál szerezni gondoltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 09. 5. hétfő 07:27
Nem voltam elragadtatva.
#7 tiborg 2016. 02. 3. szerda 07:30
Az alap kepzelges, de az akcio jo....
#6 tomi19 2014. 01. 5. vasárnap 13:05
Ment a 10 pont
#5 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:08
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#4 sboy 2012. 07. 11. szerda 14:39
Azért akinek tetszik egy magas pontszámot dobjon már rá, köszönöm.
#3 Rinaldo 2012. 07. 11. szerda 13:06
Jól sikerült a könyvtárban lévő munka.Régen kőlcsőny adott pénzt vissza kapta felszedet egy fiatal anyukát kit jól megbaszott punciba és seggbe is.
#2 gyuri0926 2012. 07. 11. szerda 07:09
És ebben mi volt a különleges ????????
#1 Törté-Net 2012. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?