A+ A-

A kéjencek 1. rész

Egy ideje munka után kérdőivek kitöltsével keresek fel embereket egy kis pluszjövedelemért.
Az egyik házba ahogy becsöngettem, egy 5o körüli, még mindig sármos férfi nyitott ajtót. Behivott, leültünk a nappaliban, kitöltöttem a kérdőivet, aztán elkezdtünk beszélgetni. Néha láttam a szemén, hogy nem a szemembe néz, hanem a melleimen kalandozik a tekintete, miközben hozzám beszél. Szinte ösztönösen kihúztam magam, melleim igy még jobban kidomborodtak, bár igy is alig fértek a blúzom alatt. A beszéd egyszer csak a szexre terelődött.
Elég rendesen benne voltunk már a sikamlós témába, mikor egyszercsak a fotelom mögé lépett és ..
- Szeretném megfogni a melleidet..mondta
A meglepetéstől meg sem tudtam szólalni hirtelen, keze már a vállamon simogatott és mindkét oldalon kezdtek becsúszni a blúzom alá. Fel akartam állni a fotelból, de vállaimat lenyomva visszatartott.
- Engedd el magad kicsim, nagyon fogod élvezni - mondta és meleg kezei ismét a blúzom alá csúsztak. Benyúlt a melltartómba, alá nyúlt a melleimnek és simogatta, maszirozta őket. Már minden ellenállásom odavolt. Kényelmesen hátradőltem a fotelban és élveztem forró tenyerét a mellemen. Kigombolta a blúzom, kicsatolta elöl a melltartóm, és egyszerre vette le rólam. Meleg tenyerével tovább kényeztette a melleimet, amik már nagyon hegyesek voltak és érzékenyek. Ekkor megkerülte a fotelt, letérdelt elém, és combomat kezdte simogatni, kigombolta a farmerom, kicsit megemeltem a csipőm, hogy le tudja venni rólam. Mikor már csak egy szál tangában voltam, kicsit szétvetett combokkal ültem a fotelban és az öreg a combom simogatta, a combom belsejét nyalogatta, én már alig vártam, hogy elérjen a puncimig, csiklandós bajuszával, mikor belépett a szobába egy hasonló korú férfi, mint a házigazda. /mint később kiderült a szomszéd volt, aki nyitva találta az ajtót és bejött./Meglepődött a szitun, de aztán a János /a házigazda/ szólt, hogy ha már úgyis itt van, hozza már ide a videokamerát és legyen már megörökitve ez az esemény. Igy is történt a szomszéd filmezte az eseményeket a fotel mellett állva. János tovább folytatta a felfedezőútját a combomon és benyúlt a bugyim alá, ami akkor már tiszta lucsok volt. A tangám mellett benyúlva simogatott, aztán a tanga is lekerült. Bajuszos szájával végignyalta a puncimat benyalva nagyajkaim közé, amik engedelmesen szétnyiltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:37
Nagyon jó.
#3 sikamika 2012. 07. 4. szerda 15:21
elolvasnám a folytatást smile
#2 Rinaldo 2012. 07. 4. szerda 12:08
Kérdő iv kitöltésnek nagy szopás punci és segg baszás lett.
#1 Törté-Net 2012. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?