A+ A-

Sztriptíztől hajnalig 2. rész

- Ő az Emese - jegyezte meg Mariann, arra sem fordulva, csak a pillantása irányából következtettem ki, hogy a hosszú, barnahajú lányról van szó.
- Egyáltalán nem ijesztő! - csodálkoztam. - Sőt...
- Haha! Egy szóval sem állítottam, hogy csúnya lenne.
- De ahogy mondtátok, hogy utálkozva fogja meg a kilincset, mert nem tudja, hogy az a kéz, ami előzőleg járt ott, korábban milyen farkat fogott még... Ebből azt következtettem ki, hogy valami csúnyaság, akivel senki nem akarja megmarkoltatni a farkát...
- Próbáld ki, szerintem unatkozik! - bíztatott Mariann, és lassan Emese felé kormányozta magunkat. - Kíváncsi vagyok, de aztán el ne felejts ám részletesen beszámolni róla! - Egy pillanatra elhallgatott, majd a magányosan álldogáló lány felé folytatta: - Jártál már itt máskor is? - A kérdés feleslegesnek tűnt, hiszen vélhetőleg soha, semmiféle buliban nem fordult még meg. - Tünde nem tud mindenki körbevezetni, de érdemes megnézni a házat. Imre is éppen készül felfedezni.
Ezzel Mariann továbbsétált, Emesével kettesben hagyott, a bejárati ajtó közelében.
- Erre van az utca, nem érdekes - kezdtem az alkalmi idegenvezetést. - Lenne kedved feljönni az emeletre?
- Tünde szobájára kíváncsi vagyok, biztos minden rózsaszín.
- Keressük meg! - javasoltam, nem világosítottam fel, hogy azt már ismerem.
Magamban kicsit nehezteltem Mariannra, amiért ilyen hirtelen átpasszolt Emesének, bár érdekes játéknak tartottam a dolgot, és a buli jelenlegi, táncikálós része úgysem tudott lekötni.
Előreengedtem a lépcsőn, hogy zavartalanul nézegethessem a fenekét, mert azt vallom, hogy a lányok lépcsőzése sok mindent elárul. Megtudtam, hogy fodros szoknyája alatt lila francia-bugyija szépen gömbölyödő popsit rejt, amely talán egy árnyalattal teltebb a szokásosnál, de éppen ezért jobban kiemelkedik vékony dereka ívéből. A lábai között megfigyelhettem azt a függőlegesen kétujjnyi távolságot, amit olyan szexisnek tartok a nőknél...
Mégegy meglepő felfedezést is tettem: amikor egymásután átléptünk egy, a lépcsőn csókolózó párt, melynek egyik tagja, a srác - anélkül, hogy partnerétől elszakadt volna -a felette manőverező Emese alá nyúlva, precíz mozdulattal bugyin keresztül megcsippentette a punciját. Ő váratlanul felnevezett, vontatottan emelte tovább a lábát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 09. 11. szerda 05:17
Nem rossz
#2 tenzin 2012. 08. 23. csütörtök 00:29
remek
#1 Törté-Net 2012. 07. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?