Beavatva 6. rész

Szavazás átlaga: 8.4 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2012. július 2.
Hossz: 15 374 karakter
Elolvasva: 14 020 alkalommal
"Nincs új üzenet. " Amióta hazajöttek a nyaralásból, Ádám minden nap izgatottan ellenőrizgette a postafiókját. Tudta, Erika előre jelezni fogja, ha ismét mennie kell. Azonban a hazaérkezése óta eltelt napokban semmi nem történt. Telefonálni nem akart, nehogy úgy tűnjön, hogy még ő fut egy ilyen, végülis
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
helyzet után. Bár nagyon élvezte, és néhány unalmas nap után már hiányzott neki a két nő társasága.

Ádám lassan már azt számolgatta, hogy hamarosan egy hét is eltelik mindenfajta kommunikáció nélkül. Még Erika weboldalát sem tudta megnézni, hiszen az szigorúan zártkörű volt. Kezdett aggódni: talán nem volt elég jó. Talán tényleg csak arra kellett, hogy két videót megcsináljanak vele, és eldobták. Lehet, hogy már egy másik gyanútlan fiút fűznek be erre a munkára. A fiú unalma és aggodalma lassan idegeskedésbe váltott át, mert semmi sem rosszabb a bizonytalanságnál.

Végül aztán egy nap, amikor ránézett a fiókjára, egy üzenet várta a szeretett és kívánt nőtől. "Szia! Pénteken délelőtt 9-re legyél itt. A szokott módon gyere. Puszi: Erika" Ádám azonnal izgatott lett. A "szokott mód" egyértelmű volt a számára. A látogatás előtti napon már nem maszturbált. Ettől kívánósabb is lett, és ha Erika úgy akarja, többet is tud spriccelni. Egészen izgalomba jött ezektől a gondolatoktól. Selymesen csupaszra borotválta magát mindenhol, ahol a szőrszálak próbálták átvenni az uralmat. Aznap reggel korán kelt, lefürdött, beillatosította magát, felvette a legjobb ruháit. Sietve, kanosan, izgatottan, de kissé félve indult el egy újabb kalandra Erikáékkal.

– Ádika drága, csinos vagy, mint mindig – mosolygott a kapuban a nő. Már egyáltalán nem zavartatta magát. Átölelte és mélyen megcsókolta a fiút, aki ennyi idő után szinte beleomlott a karjaiba. Ott a kertkapuban csaknem percekig ölelkeztek és csókolóztak. A fiú minden kétsége, félelme eloszlott, ismét csak a bódító nyári izgalom, az öröm, és a duzzadó nadrágja maradt.
– Annyira jó megint itt lenni – mondta végül.
– Igen? Hát mi is örülünk, hogy eljöttél.
– Niki is itthon van? – csillant fel a fiú szeme.
– Itthon, itthon – mosolygott Erika –, már nagyon vár rád a kislányom.
Kézen fogva bementek a házba. A konyhaasztalnál teríték, maradékokkal, üres poharakkal.
– Épp most reggeliztünk, kérsz te is valamit?
– Köszönöm szépen nem – válaszolt illedelmesen a fiú –, reggeliztem már, esetleg csak innék valamit. – Erika üdítővel
k
alf
ín
alf
ál
alf
ta
a srácot, aztán felmentek az emeletre, a már jól ismert hálószobába. Niki, Erika 16 éves lánya az ágyon feküdt, és a laptopján gépelt valamit. Vigyorogva nézett fel, amikor Ádámék beléptek.
– Szia Ádám, már hiányoztál! – ugrott ki az ágyból. Egy színes, mintás nyári ruhácska volt rajta, ami szépen kihozta gyönyörű alakját. A lány rögtön a nyakába ugrott, átölelte és megcsókolta a fiút. Ádámot szinte áramütésként érte a felismerés, hogy néhány perc alatt rögtön két nővel is csókolózott. Lenvászon rövidnadrágja már keményen dudorodott.

– Édesem – simogatta meg Ádám fejét Erika – a helyzet a következő. Nekem ma dolgom van, el kell mennem itthonról, pedig szívesen maradnék veletek – mosolygott kajánul. – Úgyhogy a mai nap kettőtöké, azért hívtalak, hogy az én kislányom ne legyen egyedül. A hűtőben van ebéd! Azért néha keljetek is fel az ágyból, és egyetek! – Mindhárman jót nevettek, Niki már szorosan fogta Ádám kezét, és húzta az ágy felé. Erika mégegyszer megölelte a fiút, szinte a nagy melleinek nyomta az arcát... Aztán elköszönt és elment.

– Szóval izé... Mit szeretnél csinálni? – kérdezte félszegen a fiú.
– Tudod te azt nagyon jól – mosolygott Niki. – Végre egyedül vagyunk, azt csinálok veled amit akarok. – A lány kacérul az ajkába harapott, és lehúzta Ádám pólóját. Végigsimított a fiú felsőtestén, megsimogatta a hátát, puszikat nyomott a mellkasára. Aztán kezei Ádám fenekére tévedtek. Benyúlt a nadrágja alá, és lassan lehúzta azt a fiúról. Végül az alsónagrád következett, ami kissé már be is akadt az ágaskodó szerszámába. Niki felnevetett, amikor hirtelen ott termett előtte a teljesen merev farok. Megfogta, és lassan húzgálta.
– Tudod, mit szeretnék veled?
– Azt hiszem sejtem – sóhajtott a fiú.
– Azt akarom veled amit anya csinált a nyaralóban. Gyere az ágyra!
Ádám szó és ellenkezés nélkül tűrte, hogy Niki parancsolgasson neki. Máris élvezte ezt a kis játékot, és engedte, hogy a fiatal lány játsszon vele. Niki az ágy végébe ültette a meztelen fiút. Megfogta a kezeit, és az ágy rácsaihoz kötözte őket egy-egy kendővel.
– Ahh, igen, anyukád ugyanezt csinálta velem a Balatonnál – sóhajtott.
– Igen, de én nem csak játszani akarok veled így, hanem kefélni – mondta Niki, és nagyot húzott az egyik kendőn, szorosan rögzítve a fiú csuklóját. – Most az enyém vagy, és nem menekülsz! – nevetett.
– Gyere, ülj a farkamra – kérlelte Ádám. Niki viszont ráérősen az ágy végéhez állt, és lassan, a csípőjét illegetve lehúzta magáról a nyári ruhát.

Alatta nem volt fehérnemű, teljesen meztelen volt a lány. Ádám majd' felrobbant a vágytól. Niki kedves mosollyal állt előtte. Barna, kissé csapzott haja éppen csak elérte a keskeny vállait. Vékony alkata ellenére a mellei már szépen domborodtak, gyönyörű kis bimbókkal, feszes, izgató halmocskákat képezve. Selymes bőrén megcsillant a napfény, vékony dereka, apró köldöke alatt pedig frissen borotvált, csupasz puncija egy vékony vágásnak tűnt csupán a lábai között. Combocskáival kis terpeszben állt Ádámmal szemben.
– Kívánsz? – kérdezte.
– Igen, nagyon kívánlak csak gyere már – nyöszörögte az izgatott fiú. Niki mosolyogva az ágyra mászott, lassan közeledve Ádámhoz, aki kikötözve, szó szerint széttárt karokkal várta ezt a perverz kislányt. Farka mereven állt és lüktetett, amikor Niki odahajolt. De nem a péniszt kapta be. Szájával Ádám heréit célozta meg, és finoman nyalni, szopogatni kezdte őket.
– Oh, istenem – nyögött fel a fiú. Lábait nagy terpeszbe nyitotta, hogy Niki könnyen hozzá férhessen. A tinilány apró nyögésekkel nyalogatta végig a fiút, de a farkához nem ért. Ez így zajlott percekig.
– Kérlek ne izgass már tovább, megőrülök – kérlelte a fiú.
– Szeretnéd, hogy rád üljek? Szeretnél már kefélni? – kérdezte a lány búgó, izgató hangon.
– Igen, akarlak Niki, kérlek!
– Könyörögj! – A lány hihetetlenül élvezte hatalmát a nála két évvel idősebb fiú felett. Ha akarta volna, egész nap
k
alf
ín
alf
oz
alf
ha
alf
tta
volna így a szerencsétlen srácot.
– Könyörgök Niki, kefélj velem, ülj rám, lovagolj rajtam – nyögte rimánkodva. Niki egyre jobban felizgult, puncija már teljesen nedves volt.

Rámászott a fiúra. Átkarolta a nyakát, és kényelmesen elhelyezkedett a kikötözött test felett. Egészen közel húzta magát a
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
len
fiúhoz, farkát beigazította a puncijához, és nagyon lassan ráereszkedett.
– Ohh, igen, istenem – nyögte a fiú.
– Ahh, de jó – nyögte Niki is. Imádta, hogy Ádám így ki van szolgáltatva neki. Lassan mozogni kezdett rajta, egyre erősebben lökte a csípőjét. A fiú vállába, tarkójába kapaszkodott, fiatal teste csak úgy hullámzott. Vadul mozgott, puncijában szinte tombolt az élvezet, ahogy végre egymáséi lettek. Ádám is nagyon odavolt: Kiéhezett farka szinte feszült, a csupasz makkjának minden négyzetcentimétere őrületes izgalmaknak volt kitéve, ahogy Niki nedves örömkútjában csúszkált. Már nem csak a lány testének illatát érezte, de lentről a nedvek illata is felfelé szállt. Az ágy meg-megreccsent, miközben Niki vad csípőmozgással szeretkezett fiújával.
– Niki... Niki... Nem fogom bírni – lihegte Ádám.
– Még bírjad! Most kezd jó lenni!
– Nem bírom... tovább! – Niki látta, ahogy kiszolgáltatott szeretője hátrahajtja a fejét. Ádám arca eltorzult, és elkezdett nagyokat rándulni. A farka megadta magát, és telelőtte a lány punciját. Niki vadul mozogni kezdett, és remegő lábakkal a már kielégült, de még merev farkincán csúszkálva elélvezett.
– Úristen, ez nagyon jó volt – nyögdécselte Ádám. A lány szorosan csimpaszkodott rá, csókolgatta a fiú nyakát. Hangosan lihegtek, kapkodták a levegőt. Még mindig egymásba gabalyodva csókolóztak, érezték, ahogy a spermával keveredett nedvek lassan kifolynak kettejük között, testi szerelmük végső bizonyítékaként.
– Csodálatos vagy, Niki...
– Jobb vagyok, mint anya? – kérdezte vigyorogva a lány. Megragadta Ádám haját, és erősen hátrahúzta a fejét. – Ugye jobb vagyok?
– Mit csinálsz, megőrültél? Eressz el – Ádám egyszerre kiáltott és nevetett.
– Válaszolj! Jobb vagyok a faszodnak, mint anya ugye?
– Ahh, igen, jobb vagy, csak engedj el kérlek. – Niki nevetett.
– Jól van na, csak játszom veled te buta. Imádom amikor így ki vagy szolgáltatva nekünk.

Még egymás testét csókolgatták, miközben Niki eloldozta Ádám fáradt kezeit. Végre igazán összeölelkezhettek. Elfeküdtek az ágyon, Ádám ráfeküdt a fiatal lányra, és ölelkeztek, csókolóztak önfeledten.
– Én még akarlak téged – mondta Ádám két csók között.
– Jó, csak várjál, tiszta "olyan" az ágy – nevetett Niki. – Anya hazajön, aztán kikapunk!
A két fiatal sietve lecserélte a lepedőt az ágyon, aztán beálltak a zuhany alá. A nyári forróságban, a szextől megizzadva mindkettejüknek jólesett a frissítő, hűvös vízsugár. Itt aztán tovább folytatták egymás szeretgetését. Niki el sem engedte Ádám nyakát, folyton egymást simogatták, csókolgatták. Ádám játékosan megharapdálta Niki melleit, aki ugyanezt a fiú nyakán, vállán viszonozta. Élvezték egymás finom testét, síma bőrét, feszes idomait...

Fürdés után finoman szárazra törölték egymást. Játszottak a hatalmas törölközővel, egymást tekergették a puha anyagba. Ádám nagyon boldog volt. Legmerészebb álmaiban sem gondolta volna, hogy egy érett nő fogja beavatni a szex rejtelmeibe, hogy aztán annak a lányával is ilyen izgalmas kapcsolata legyen. Kezdte remélni, hogy Nikivel talán több is lehet puszta szex-játékoknál. Valami tartalmasabb, valami hosszabban tartó. De erre még várnia kellett, és nem is siettette a dolgokat. Az ő korában bárki boldog lett volna ilyen helyzetben, és ezt tudta is. A gondolatait pedig ismét kezdte elterelni az a tény, hogy a frissítő fürdő után a Nikivel való meztelen ölelkezés hatására ismét éledezni kezdett a farka.
– Akarlak megint – mondta a karjaiban lévő lánynak.
– Hmm, én is akarlak, mindenhogyan – mosolygott Niki. Szembefordult a fiúval, végigsimította a testét, és lassan letérdelt elé. Felnézett rá, aki vágyakozó pillantásokkal válaszolt, majd lassan bekapta a farkát.
– Uhh, ez az – nyögte Ádám. Niki tövig beszívta a szerszámát, és finoman, de határozottan dolgozott szájával. A kezdeti éledezést hamarosan kőkemény merevedés követte. Niki egyik kezével a fiú heréit fogta, másikkal a fenekét markolta, szájában a merev hímtaggal. Ádám mozgatta kicsit a csipőjét, simogatta a lány haját.
– Istenien szopsz Niki, imádom – mondta magán kívül. Persze sem ő, sem Niki nem akarta, hogy túl korán véget érjenek a dolgok. Amikor már erőteljesen izgatott volt a szerszám, a lány abbahagyta az orális kényeztetést.

Lefeküdtek az ágyra. Niki hanyatt, lábait lazán szétvetve. Izgatott kis puncija már nedvesen nyiladozott, várva Ádámra, aki ráfeküdt a lányra, és habozás nélkül megtalálta a célt. A két tini ismét együtt sóhajtott fel, amikor megtörtént a behatolás.
– Olyan jó benned lenni!
– Nekem is jó, Ádám... Csináld...
Testi ösztöneit követve a fiú ütemesen dugni kezdte a lányt. Egymást nézték, egymást ölelték, együtt mozogtak, lihegtek, nyögtek. Ádám lüktető farka hevesen járt ki-be a nedves, forró punciban. Niki a lábával átkulcsolta a fiú fenekét, így keféltek tovább.
– Még... Még... Nagyon jó – kérte a lány, Ádám pedig nem is okozott csalódást. Már volt annyi tapasztalata és önkontrollja, hogy finom ritmusban, élvezetesen tudjon kefélni anélkül, hogy túl korán elmenne. Minden szex-játék, minden beavatási szertartás után talán ez volt élete szeretkezése. És Nikinek is. Testük lassan közeledett a csúcsponthoz, minden pillanattal, minden lökéssel egyre magasabbra korbácsolva az élvezetet. Niki teljesen átadta magát a fiúnak. Alteste ellazult, minden idegszála az élvezetet közvetítette már, az összes porcikájában a szexet érezte, semmi mást. Ádám teste is izzott. A lány finom bőrének érzése, illata, a csodálatosan szűk punciban csúszkálás másodpercről másodpercre jobb érzés volt a számára. Felhőtlen, zavartalan, zabolázatlan, egyre vadabb és keményebb szex! A lihegés nyögésekké, a nyögések kéjes kiabálássá erősödtek, a tinipár pedig egymásba forrva, az ágyon hullámozva, rángva-remegve adta át magát a mindent elborító orgazmus gyönyörének.

A nap további része hasonló boldogságban telt el Ádám és Niki számára. Erika tanácsát megfogadva azért felkeltek az ágyból, a pihenést tévézéssel, beszélgetéssel töltötték. Ruhát minek vettek volna fel? Izgalmasabb volt ez így, szabadon, meztelenül egymás közelségét érezni. Na és persze a pihenés sem tart örökké...

Estébe hajlott már az idő, amikor Erika autója behajtott a ház mellé. A nő elégedetten nyújtózott egyet, miután kiszállt a kocsiból. A kertkaput bezárván látta, hogy a fenti szobában fel van kapcsolva a lámpa. Elmosolyodott. Sietős léptekkel a házba indult. Dolgait letette, és rögtön az emeletre ment, a hálószobába. Ide belépve az a látvány fogadta, amit várt. Ádám az ágyon feküdt, rajta pedig Niki élvezkedett lovagló pózban. A tinik lassan, érzékien mozogtak, de amikor meglátták Erikát, megálltak.
– Na gyerekek, látom, aktívan töltitek a napot. – Ádám és Niki mosolyogtak.
– Mi újság, anya, sikerült elintézni, amit akartál? – A lány nem is nagyon zavartatta magát.
– Igen. A hétvégén eljön Nóra.
– Nóra néni? – kiáltott fel Niki.
– Igen, és Ádikámra is kíváncsi lesz. – Niki a kezével száját eltakarva vigyorgott az alatta fekvő fiúra.
– Ki az a Nóra néni? – kérdezte végül a fiú.
– Hát majd megtudod – szólt Erika, és lassan vetkőzni kezdett. – De arra készülj fel, hogy nála igazán jót kell produkálnod! Most viszont remélem, van még benned erő, ugyanis innen csak reggel mész haza!

Erikáról az utolsó ruhadarab is lehullott, miközben becsukta a hálószoba ajtaját. Az utcán elhaladó egyszeri járókelő csak annyit láthatott volna, hogy a fenti ablakban világító lámpa halványabb hangulatvilágításra áll át. A környéket lassan beborította az éjszaka sötétje, ez a sejtelmes, fülledt vöröses fény azonban tovább pislákolt a kis ablakon keresztül, még hosszú órákon át.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.4 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. február 20. 14:43
#19
Várjuk Nórát.
1
sportyman (alttpg)
2023. október 15. 10:21
#18
Hasonlóan izgató folyrarásban reménykedem, ha megérkezik Nóra.
1
t
t.555
2017. szeptember 14. 00:56
#17
Kitűnő történet!
1
feherkalman1
2017. március 19. 11:47
#16
ÓÓÓÓ hibátlan ! Mekkora szerencséje van a srácnak hogy ilyen éhes pinákat talált.
1
barbi81
2016. június 20. 07:44
#15
Nagyon jó🙂
1
f
feherfabia
2016. április 30. 07:39
#14
Nagyon jó!
1
a
A57L
2013. november 19. 05:56
#13
Nagyon jó.
1
B
Bikmakkocska
2013. május 12. 18:30
#12
Na, hol a folytatás?
1
g
gerontofil
2013. január 1. 16:16
#11
Már lassan fél éve várom a folytatást...Mi lesz már?
1
tutajos46
2012. december 2. 07:39
#10
Miért nem tudtam én egy ilyen családot kifogni?
1
m
mackó2009
2012. november 7. 22:52
#9
Kiváló, jöhet a folytatás.
1
B
BukottAngel
2012. augusztus 29. 17:41
#8
Szerintem jó.
1
papi2007
2012. augusztus 4. 17:32
#7
nekem fel állt a farkam
1
cervelo
2012. július 29. 09:24
#6
Nekem tetszett.
1
t
tiborg
2012. július 5. 09:01
#5
Ez bizony megbicsaklott...A szinvonal a beka segge ala kerult!!!
1
sztbali
2012. július 2. 15:25
#4
Ez már beteges. Szerintem romlik a színvonal.
1
R
Rinaldo
2012. július 2. 08:35
#2
Nikike is jól elszórakozott Ádikával.
1
T
Törté-Net
2012. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1