A+ A-

A festők

Pár hónapja történt: Lakásom festésére érkezett két szobafestő. Már két - három napja dolgoztak nálam, elég jól összeismerkedtünk, mivel ott lábatlankodtam körülöttük, elviccelődtünk, néha már évődve. Egyik alkalommal mikor kávét vittem nekik, abbahagyták a munkát, leültek kicsit, a letakart bútorok közül két szék került elő. Leültek, iszogatták a kávét és megkérdezték, hogy nincs - e valami töményebb ital itthon. Volt egy üveg konyak a hütőben, bevittem, de ők nélkülem nem akartak inni. Ittam hát velük, beszégettünk, viccelődtünk, bár nem ittam sokat kezdett a fejembe szállni kicsit, mivel nem volt időm még enni aznap. Ők ültek a széken, én lazán a falnak támaszkodva álltam. Kis idő mulva az idomaimra terelődött a szó.. kivánatosan telt nagy cicjeimről ment a viccelődés. Az egyik... az idősebb megfogta a csuklóm, és felkinálta, hogy üljek a térdére, és már húzott is oda. Átfogta közben a derekam, de csak lazán, természetesen. /amennyire ez a szitu természetes lehet/. Akkor éppen nem volt barátom, úgyhogy kicsit bizsergetett ez a helyzet, de nem volt ellenemre. Ezt megérezhették, mert a következő pillanatban a hátamon lévő kéz simogatni kezdett.. először a hátamon körözött kicsit, másik kezét a combomon inditotta felfedező útra. Egy vállpántos póló és egy sortnadrág volt rajtam. A sortandrág szélénél simogatott körben.. ettől kezdtem nedvesedni már.. főleg mikor a keze felcsúszott a pólóm alá, hamar rátalálva hatalmas melleimre. Erre már felgyorsult a légzésem, nagyon heves bizsergés futott végig a gerincemen... Fejemet hátravetettem kicsit a férfi vállára, amitől melleim még inkább megemelkedtek, és a férfi kezébe kerültek..
Megszólalt a férfi rekedtes hangon:
- Látom élveznéd nagyon, ha most hosszan eljátszanánk veled.. mindhármónk örömére.
- Imádsz baszni ugye? kelt fel a másik.. a fiatalbb.. férfi, és mellénk lépett.
Ő is a melleimet kezdte simogatni először csak a pólón keresztül, majd lehúzta a vállpántokat, és előtüntek a melleim... a simogatásoktól még nagyobbra telten... hegyes bimbókkal. A fiatal letérdelt.. pont a szája magasságában voltak melleim.. Elkezdte szopogatni, nyalogatni,... én csak kapkodtam a levegőt, hátravetett fejjel.. közben az idősebb, akinek az ölében ültem.. belecsúsztatta kezét a nadrágomba.. rögtön a bugyim alá.. ami már nagon nedves volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 14:01
Folytazsd.
#8 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:28
Elmegy.
#7 papi 2013. 04. 19. péntek 05:49
Jó kis háziasszony, teljesen kiéheztetve
#6 sikamika 2012. 07. 1. vasárnap 19:39
hm nagyon jo kis sztory lehetne folytatni. . .!pl hoznak a fiuk pár kolegát a házhoz és lehetne valami jot kihozni belole smile
#5 v-ir-a 2012. 06. 28. csütörtök 22:58
holnap festenek is egy kicsit xD
#4 elkurvult 2012. 06. 28. csütörtök 17:38
amikor engem megbaszott az uram barátja a szeme láttára, mert ő nem tudott, legalább ekkorát élveztem smile
#3 Rinaldo 2012. 06. 28. csütörtök 07:17
Nagyon viszkethetett már a pinája,végül is jól szét kurták.Kár hogy nem dugták seggbe.
#2 tiborg 2012. 06. 28. csütörtök 02:45
Jol birtak a festo legenyek! No,meg a csaj is...sietve elment ...sietve!
#1 Törté-Net 2012. 06. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?