A+ A-

Emese a városban 1. rész

- Meg tudná nekem mondani, melyik a Radnóti utca?
Meg tudtam volna, de nem tettem:
- Valahol a közelben lehet, én is oda igyekszem - válaszoltam a legártatlanabb tekintettel, egyenesen a hatalmas, barna szemekbe.
- Az jó! - sóhajtott fel a lány, és türelmesen várt, amíg egy pittyentéssel lezárom az autót és bepillantok a hátsó üvegen, nem felejtettem-e valami kíváncsiságra és betörésre ingerlőt az ülésen.
A Radnóti utca mindössze néhány házzal arrébb, 90 fokos szögben található attól a helytől, ahol megelégedésemre sikerült az egyetlen szabad parkolóhelyet elfoglalni. De ha ezt a helyismeretet azonnal és egyenesen elárulom a lánynak, akkor már rég befordult volna a sarkon, nem állna mellettem. Pedig kellemes, ahogy egy nőiességet sugárzó lány várakozik mellettem az augusztus-végi fényárban, nem is tudnék hirtelen hasonló érzésre példát találni. Az érdeklődő lány az a típus, amelyik után akkor is megfordul a férfiak serege, ha egyébként ez nem mindennapi szokásos tevékenysége.
- Keressük meg együtt! - javasoltam, s talán félperces ismeretségünkhöz képest túl sokáig bámultam a szemébe.
Elindulhatnánk az ellenkező irányba - villant fel, azonban gyorsan el is vetettem az ötletet, mert akármennyire jó lett volna időt nyerni, átverni mégsem akartam. Bár addigra még csak a szemeit csodálhattam meg, a tekintetét.
A mellei hangsúlyosabban uralták a testét, mint ez szokás, ezért a figyelmemből is több időt szántam rájuk, már amennyire a megfelelő lassúságú járás mellett, kevés feltűnést keltve méricskélni illik egy ismeretlen lányt. Talán a combjai is vaskosabbak, a feneke is nagyobb egy árnyalattal az ideálisnál - amennyiben ezt jól sikerült felmérnem -, de mindenestől olyan összbenyomást keltett, amilyet ritkán tapasztalni. Jólesett ez a találkozás, akár a világoskék égiektől kaptam, akár nem.
- Interjúra megyek - közölte büszkén, egy kevés aggodalommal a hangjában. - Már csak 10 percem van.
- Bízd rám magad! - váltottam könnyedén személytelen társalgásból tegezésre.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tiborg 2014. 11. 10. hétfő 03:46
Nagyon jo befejezes.
#5 papi 2014. 02. 10. hétfő 06:16
Egész jó
#4 A57L 2013. 10. 23. szerda 04:23
Jó írás.
#3 sikamika 2012. 07. 2. hétfő 00:04
nem rossz. érdekelne a folytatás. . .
#2 Rinaldo 2012. 06. 27. szerda 13:44
Nem semmi a hogy megismerkedtek.majd a csaj jól leszopta.
#1 Törté-Net 2012. 06. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?