A+ A-

Beavatva 4. rész

Eljött az igazi nyár. Erikáék elhívták Ádámot egy közös nyaralásra, aki kapva kapott az alkalmon. Még szép. Ahányszor megcsörrent a telefonja, remélte, hogy Erika az, hevesen dobogott a szíve, ha vele beszélt, akár csak egy perc erejéig is. A legutóbbi találkozásuk óta csak pár hét telt el, de ezt is örökkévalóságnak érezte, és sajnálta, hogy nem lehet gyakrabban. A közös nyaralás azonban azzal kecsegtetett, hogy akár hetekig együtt lehet a két legizgatóbb emberrel, akit csak el tudott képzelni: Erikával és lányával, Nikivel. Csupán egy feltétel volt. Ádámnak kicsit nyitottabbnak és bevállalósabbnak kell lennie, és bele kell mennie olyan játékokba is, amikre először csak a fejét rázta. A fiút ez már nem zavarta, legszívesebben azonnal indult volna.
Egy forrónak ígérkező nyári nap hajnalán Ádám türelmetlenül várakozott nagy sporttáskájával a megbeszélt helyen. A Nap még csak a keleti égbolton derengett, de ő már teljesen éber volt. Részben azt ismételgette magában, hogy vajon mindent hozott-e, amit kell, másrészt a nyakát nyújtogatta, hogy hol vannak már a "szeretői". Sokat nem kellett toporzékolnia, Erika autója lassan bekanyarodott, a szexi anyuka mosolyogva integetett, mögötte Niki ült a hátsó ülésen.
Egy perc múlva már Ádám is beült hátulra, táskáját sikerült begyömöszölni a lányok cuccai közé. Az autó pedig hamarosan az autópályán száguldott a Balaton felé. A kissé zavart, feszengős hangulat hamar oldódott. Niki megkínálta Ádámot üdítővel, kicsit beszélgettek, nevetgéltek, aztán a két fiatalt lassan elnyomta az autó monoton zúgása és a hajnali álmosság, úgyhogy az út jó részében csak bóbiskoltak. Erika gyakran nézett Ádámra a visszapillantóban. A fiú ártatlanul szunyókált, arca selymes, mintha sosem kellett volna még borotválkoznia. Az a vonzó, fiatal nyakacska... Erika legszívesebben végigharapdálta volna. De tudta, hogy bőven lesz rá alkalma, ha a régóta szövögetett terve bejön... Elégedetten mosolygott, és tovább száguldottak a nyaralóhely felé.
Még csak kora délelőtt volt, amikor megérkeztek a Balaton északi partján lévő csendes, igencsak félreeső környékre. Erikának volt itt egy nyaralója, a tópart egy kis elzárt szegletével, vagyis nem kellett külön strandra menniük, a kertből egyenesen belegázolhattak a vízbe, ha úgy akarták. A fiatalok kissé álmosan, de izgatottan pakolták ki holmijaikat a kocsiból.
- Gyertek, hozzátok ide - intett nekik Erika. Ádám beért a kis kőházba, amely közel sem volt olyan csillogóan karban tartva, mint fővárosi otthonuk, mégsem keltett elhanyagolt benyomást. A szoba, ahová Erika vezette, igen nagy volt, szekrényekkel, tévével, hatalmas franciaággyal.
- És hol lesz az én szobám? - kérdezte Ádám, még mindig kezében szorongatva a súlyos sporttáskát.
- Te szobád, Ádi? - kérdezett vissza Erika. - Minek neked külön szoba, nem elég nagy ez az ágy hármunknak? - Ádám meglepetten pislogott.
- Na pakolj már ki te bolond, velünk fogsz aludni - nevetett Niki, és már hanyatt is dobta magát a kényelmes ágyon. Erika látta a fiún, hogy kissé zavarba jött ettől. Odalépett hozzá, átölelte, megsimogatta, megpuszilgatta a nyakát.
- Tudom, hogy te is akarod. Izgalmas lesz. Minden éjjel az enyém leszel - súgta a fülébe. Ádámnak ettől elnehezültek a lábai, és máris bizseregni kezdett a farka. Álmában sem gondolta volna, hogy valaha ilyen nyaralása lesz.
Mire a trió berendezkedett, a Nap már ereje teljében sütött, és forrósította a házat, a kertet, a levegőt.
- Menjetek ki napozni, gyerekek, nekem még takarítanom kell ebben a házban.
- Oké, csak meg kell keresnem a fürdőgatyámat - mondta Ádám.
- Micsodádat? - nevetett Erika. - Nyugodtan kimehetsz meztelenül, mi itt nudizni szoktunk. Nézd csak. - és azzal kimutatott az ablakon. - A telek szélein végig vastag sövény van, a szomszéd házak most amúgy is üresek. A vízben se lát senki. Felesleges az a gatya.
- Hát, akkor legalább mindenhol ugyanolyan barna leszek - mosolygott Ádám, és levetkőzött. Ekkor jutott eszébe, hogy valamit elfelejtett.
- Hát ez meg mi? - kiáltott Erika. - Neked szőrös a fütyid? Tudod hogy mi csupaszon szeretjük. - Ádám elszégyellte magát.
- Elfelejtettem megcsinálni - mondta, és szinte takargatni szerette volna magát, hirtelen annyira megijedt. Volt Erikában valami furcsa, a kedves, mosolygós szextanárnő néha egészen szigorú tudott lenni. Egy pillanatra most is szúrósan nézett a fiúra, aki ijedten állt előtte, teljesen le is lankadt.
- És nem csak ő - hangzott az ajtóból hirtelen. Niki állt ott, aki időközben a fürdőszobában vetkőzött le. Belépett a szobába, a szőrszálak már kezdték átvenni a hatalmat a puncija felett.
- Megáll az ész - tette csípőre a kezét Erika, de ekkor más mosolygott. - Na, ezen sürgősen segíteni kell, gyerünk ki a kertbe, gyerekek, én hozom a cuccokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 04. 30. szombat 07:19
Nagyon jó!
#9 papi 2014. 03. 25. kedd 08:38
Nem rossz
#8 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:57
Egész jó.
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 12. vasárnap 18:24
Hasonló az előzőekhez.
#6 mackó2009 2012. 11. 7. szerda 22:37
gyakorlat teszi a mestert
#5 tiborg 2012. 07. 5. csütörtök 07:37
nem tul lokos sztori,de a kis fasz szeretete erdekes,perverz.
#4 Mikey 2012. 06. 28. csütörtök 11:24
Kezd alakulni a sztori! wink
#3 sanyi0227 2012. 06. 21. csütörtök 07:23
10-pont, jöhet a nyaralás fojtatása
#2 Rinaldo 2012. 06. 21. csütörtök 06:18
A nők jól megdugatták magukat,elég perverz nő.
#1 Törté-Net 2012. 06. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?