A+ A-

Nadrág seggrepacsihoz

Az üzletben láttam meg. Valami kaját akartam venni meg kutyaeledelt. Szóval a megszokott, dögunalmas bevásárlás volt, amitől az ember háztartása teljes. Eszembe sem jutott ruhát venni. Nem hát... csak hát kellett már valami új (mondtam magamban), minthogy fogytam egy csomót. Tornáztam, egészségesen étkeztem, úgyhogy kiérdemeltem az új holmit. És ugyan mi lehetne jobb, mint új szabadidő nadrágot venni? Ugyanúgy szükség volt rá, mint a kajára meg a kutyaeledelre. Ráadásul vámkezelt áru volt. Hogy is mehetne el bárki egy ilyen döglesztő nadrág mellett? Egyszerű a válasz: sehogy.
Utána jött a gond. Mert megvettem. És nagyon tetszett. Vajon hordjam is? Ezt forgattam a fejemben zuhanyzás után, miközben szemügyre vettem az új nadrágot. Remek szín volt a kéknek ez az árnyalata, és úgy tervezték, hogy jól kihozza az ember popsiját és a hajlatokat. Márpedig mind a popóm, mind egyéb hajlataim jól mutattak mostanság.
A nadrág mélyen a csípő alatt kezdődött, derékfűzője volt, és pont az ülepe közepén (vagyis épp a seggem vágatának közepe fölött) volt egy apró, dekoratív virágminta és egy kis koponya. Egyszerre kislányos, meg olyan, mint egy seggberúgás. Valami tökéletes.
Mi lenne, ha felvenném? Hátha Grant észre sem veszi. Végülis ő is csak hapsi. Azok meg nem veszik észre az új nadrágot egy csajon. Vagy mégis?
Szóval felvettem a nadrágot. Aztán levettem. Ezt aztán többször eljátszottam. És amikor csak felvettem, lopva mindig a tükörbe kukkantottam. Seggemet fordítottam oda, majd a vállam fölött néztem meg. A fenekem (és ez most nem túlzás) kirobbanóan mutatott ebben a nadrágban. De gondolatban már hallottam Grant hangját:
- Egy fillért sem, Marcy. Egyetlen fillért se költs, amit nem muszáj. Hozzuk rendbe a pénzügyeinket, aztán majd vehetsz új cipőt, új ruhát meg efféléket, ígérd meg, hogy így lesz...
És én marha, meg is ígértem. Beígértem, hogy a zsákruháimban fogok járni, míg minden rendbejön. Belebújtam a buggyos jóganadrágba és pocsékol néztem ki. A seggem nem is látszott. Még egy krumpliszsák is divatosabb lett volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 12. 12. hétfő 09:17
nem is olyan rossz lett... 8p
#5 papi 2014. 03. 16. vasárnap 16:06
Tetszik
#4 A57L 2014. 01. 29. szerda 05:56
Egész jó.
#3 genius33 2013. 03. 4. hétfő 08:06
Nem is rossz.
#2 Rinaldo 2012. 06. 19. kedd 12:16
A vásárlás után megkapta büntetést és még jól meg is baszták.
#1 Törté-Net 2012. 06. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?