A+ A-

Erotikus szakmák 3. rész - Az ezermester

Számtalan történet kering különféle mesteremberek kalandjairól. Minden normális férfi irigyli is rendesen azokat a vízvezeték-szerelőket, akik kidugják a fejüket a csöpögő mosogató alól, és tekintetük a háziasszony rövid szoknyája alól kikandikáló, kíváncsi puncijára téved.
Különösen az irodában dolgozó hímnemű egyedek képzelik azt, hogy nem véletlenül szól minden második szexfilm a vízvezeték-szerelőkről. Miközben a mester úr, aki izzadtan kibukkan a mosogató alól, csak a sarokban ücsörgő nagymamát látja, és arra gondol, hogy a légkondis irodában dolgozó férfitársak éppen azt próbálják eldönteni, melyik íróasztalra döntsék a vöröshajú bögyöst.
Pityu bá' sokat tapasztalt életében, és bízik benne, hogy ennek sora még végeláthatatlanul folytatódik.
- Joggal reménykedek - szokta mondogatni. - Apám 84 éves, és még mindig hajkurássza a szomszédasszonyokat. Nekem is van még legalább 24 évem!
Azért teljesen nem bízza el magát, és mintha nem 24 évben reménykedne, csak mondjuk 24 perce maradt volna erre a célra, minden lehetőséget kihasznál. Ha pedig nem adódik magától az a kihasználnivaló, akkor addig koslat utána, amíg nem talál olyat.
Általában egy látra társaságában fordul elő - akár valamelyik Rejtő-regény hőse is lehetne -, mely létra még nála is alacsonyabb, ami azért jól illusztrálja a magasságokat. Kedvenc létrájával együtt, annak a legfelső fokára mászva már embernyi mérete lenne Pityu bá'-nak.
Minek a létra egy vízvezeték-szerelőnek? - kérdezhetjük, és azt hihetnénk, valami ócska vicc készül a magasan húzódó vízvezetékekről, ha nem tudnánk, hogy Pityu bá' univerzális. Mindenhez ért és semmihez. Így együtt! Akik ismerik, ölre mennének egy vitában, hogy a "minden" vagy a "semmi" a találóbb kifejezés, mindenesetre Pityu bá' igazi ezermester létrával is, anélkül is.
Egy kollégám nyaralónak kinevezett faházába ez az ezermester vezette be az áramot. És a vizet. Szerencsére mást nem. Ez még ugyan csak kettő az ezerféle mesterségből, de nem olyan egyszerű ám egyik "bevezetés" sem, ahogy első olvasatra tűnik. Különösen, ha...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.24 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 06. 6. szombat 06:26
nagy kuszaság!
#6 A57L 2014. 01. 16. csütörtök 05:10
Egész jó.
#5 listike 2013. 12. 1. vasárnap 07:51
Nem nagyon erősödik.
#4 genius33 2013. 03. 15. péntek 09:26
Nem is rossz smile határozottan nem az. nyes
#3 Rinaldo 2012. 06. 16. szombat 06:36
Nem semmi,ahogy Pityu bácsi mindkét szomszéd nőt megbaszta.
#2 tiborg 2012. 06. 16. szombat 01:55
Szellemes. Nekem tetszett. Hajra....
#1 Törté-Net 2012. 06. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?