A+ A-

Szerető lettem, imádtam

Tavaly tavasszal eldöntöttem elválok, mert nem adott semmit a házasságom, csak vitt,mindenhogy.
Augusztusban összejöttem egy nálam 1 évvel fiatalabb pasival egy társkereső oldalon, ahol Ő nyíltan vállalta, hogy nős. Én 37 voltam, Ő 36 éves.Beszélgettünk, könnyen kialakult a közös hullámhossz, mivel mindketten érzelmileg és testileg elhanyagolt emberek voltunk.
2 nap múlva találkoztunk is, de megbeszéltük, hogy első alkalommal nem lesz szex, mert egyéb "technikai" akadályok vannak. ( különben egyikünk sem zárkózott el az ilyentől, később rendszeresen volt rá példa, hogy "akkor" csináltuk, de elsőre nem akartunk így belevágni :)
Hosszasan beszélgettünk, volt közös téma. Mielőtt elköszöntünk volna, láttam rajta, hogy meg szeretne ölelni és csókolni, valami nagyon is vonzott bennünket egymáshoz. Odaérve az autóhoz magához húzott és olyan szenvedélyesen megcsókolt, hogy csak pislogtam. Aztán hosszasan csak öleltük és csókoltuk egymást. Tisztán és kő keményen éreztem a gatyájában a meredő szerszámját, nagyon nehéz volt kibírnom, hogy ne fogjam meg :)Ez egy folyó melletti parkolóban volt, ahol a lámpa fényét még most is látom a szemem előtt, és sosem felejtem el.
Mindenki hazament, de hozzá tartozik, hogy 100 km - re laktunk egymástól.
A következő találkozót csak úgy tudtuk összeszervezni ( mivel mindketten eü - ben és 2 műszakban dolgoztunk ), hogy az első találkozótól eltelt 8 nap.
Megbeszéltük, hogy akkor nem randizgatunk, hanem eljön hozzám, a házba. Vártam azt a napot, mint a megváltót. Azt hiszem, ő is így volt vele. Minden nap beszéltünk telefonon, és azt hiszem már akkor egymásba szerettünk :)
Eljött a várva várt szerdai nap. Reggel 9 körül érkezett, olyan volt, mint a filmekben. Augusztusi meleg nyári nap, már reggel fülledt idő volt. Kimentem elé a kapuba, felállt a feljáróra az autóval. Mikor kiszállt, maga volt az "Isten". Frissen borotválkozva, illatosan, ingben, ápoltan és egy szál vörös rózsával a kezében. Kiszaladtam és szó nélkül, sírva a nyakába borultam, Ő pedig felkapott és csak csókolt, ölelt, szorított magához. Annyira kikapcsoltunk, hogy mikor invitáltam, hogy menjünk be, akkor vettük észre, hogy a szomszédban 3 - an is végignézték a mi kis műsorunkat és csak mosolyogtak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2018. 01. 1. hétfő 01:49
Rinaldóval értünkegyet feleségemmel.
#3 Józsi39 2012. 06. 14. csütörtök 06:28
tetszett 10 pont
#2 Rinaldo 2012. 06. 14. csütörtök 05:58
Nagyon jó kis tőrténet.
#1 Törté-Net 2012. 06. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?