A+ A-

Puncipercek

Új, éjszakai show indul. Selymes fényekkel elárasztott díszletben, ledéren öltözött szépasszony várja, hogy ráközelítsen a kamera, miközben a főcímzene lassan elhalkul:
- Köszöntöm kedves nézőinket! Szekeres Nóra vagyok. Régóta hiányzott már a magyar televíziózásból egy mindent megmutató, szexualitással foglalkozó műsor. Senki ne kiáltson egyenjogúságért! Hetente jelentkező magazinunk címe: Puncipercek, nem véletlenül! Elsősorban férfinézőinknek szól majd a kínálatunk, sok-sok puncival, mellőzve a finomkodó, sejtetős erotikát. Célunk, hogy egyszerre szórakoztassunk és tájékoztassunk. Reméljük, hogy sok nőt is a képernyő elé tudunk csalogatni ezzel a stílussal. Nem akarok csalódást okozni, mielőtt bemutatnám műsorvezető társamat... - félretéve a mikrofont, halkan beúszó kísérőzenére kibújik mélyen dekoltált ruhájából a csinos műsorvezető. Csábos mosollyal végigsimítva kebleit elkalandozik a keze és leveszi a tangáját is. Profi manökenként pózolva, lassan körbefordulva mutatja meg karcsú alakját, látszik, hogy nagyon élvezi a pillanatot, de ezzel még nincs vége.
- Nézzétek meg a puncimat! - mondja, szeme kacéran csillan, ahogy leül a bordó kanapéra. Tudja jól, hogy ezzel a ’mindent, de azonnal’ hangütéssel a suttyomban tévéző suttyó kamaszoknak milyen nagy örömöt okoz. Lábait felhúzva előbb zártan, majd széles terpesszel mutatja be gyönyörű rajzolatú szeméremajkait. Demonstrálva, hogy tényleg nem bíznak majd semmit a képzeletre, két kézzel még jobban szétnyitja a bejáratot, pár másodpercig kitartva a pózt mielőtt folytatja feladatát.
- Nos, remélem, minden fórumozónk elégedett, akik már hetek óta ilyen kezdést követeltek a honlapunkon. Most pedig bemutatom Bettit, aki állandó segítőm lesz.
- Ezek után én már csak azzal tehetnék mélyebb benyomást, ha kezdésként feldugnám magamnak a mikrofont! - libben be túláradó jókedvvel a sportosan karcsú, teljesen pucér lány.
- Osszuk be a muníciót, majd a következő adást ezzel nyitjuk. Addig még egyeztetünk a technikusokkal. - nevet Nóra. - Nemrég láthattuk az első, casting filmedet. 55 perces, szépen fényképezett klip, amiben a-tól z-ig mindent végigcsinálsz, ami mostanában szokásos. Milyen volt a forgatás?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.09 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 09. 29. hétfő 07:31
Nem rossz írás.
#4 hairy_pussy 2014. 06. 18. szerda 06:44
ez jó smile
#3 papi 2014. 04. 11. péntek 08:21
Egész jó
#2 sipospista 2012. 06. 12. kedd 13:30
kicsit fura de jo ..folytatást
#1 Törté-Net 2012. 06. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?