Első élményem egy olasszal

Szavazás átlaga: 6.92 pont (143 szavazat)
Megjelenés: 2012. június 8.
Hossz: 14 660 karakter
Elolvasva: 21 447 alkalommal
A történet 14 éves koromban kezdődött el. Budapesten laktunk a II. kerületben. A szüleim elváltak. Én és a hugom, anyánkkal együtt Németországba költöztünk. Ott anyám összejött egy magyar férfival. Már 10 hónapja laktunk itt. Az iskola sokkal másabb, mint magyarban. Egy osztállyal visszább is raktak. Már az első nap volt egy srác az osztályomban, aki nagyon megtetszett. Olasz volt. Már 12 éves korom óta tudom, vagy legalábbis sejtem, hogy biszex vagyok. Fantáziámban nagyon sokszor előjött ez a srác. Fabionak hívták. Kb velem egy magas, olyan 180-182 lehetett. Helyes, sportos volt. Sőt! Szexi :). De nem nagyon barátkoztunk. Ő inkább a rosszfiús típus. De nekem ezek jönnek be ^^. Szóval mint már említettem, 10 hónapja latkunk itt. Mivel magyarban már tanultam németet, és jó a
n
alf
ye
alf
lv
alf
ér
alf
zékem
, ezért már mondhatni hogy közép szinten beszéltem a német nyelvet. Én amúgy is szeretek adni magamra, és itt eléggé megváltoztam. Egyfajta emo stílust vettem fel. Fekete hosszú haj, és eléggé szépen ki is formáltam a testem. Ez Fabionak is feltünt, mivel tesi órák előtt, az öltözőben, minden nap láthattuk egymást egy szál boxerban. Egyszer jött egy hirtelen és váratlan fordulat. Közeledtek az évvégi felmérők és Fabio matekból bukásra ált. Mivel én voltam a legjobb matekos az osztályban, megkért, hogy segítsek neki. Eleinte csak néha néha ruccantunk össze, és valóban csak matekoztunk. Aztán egyre jobban összehaverkodtunk. Már egy éve laktunk itt. Én betöltöttem a 15-öt, ahogyan ő is. Egy nappal vagyok tőle idősebb :D. Egyszer csak felhív engem telefonon, hogy nem-e aludhatna nálunk. Én persze nem mondtam nemet. Ekkor még nem volt semmi különös. Csupán mint két kamasz fiú marháskodtunk. Másnap pedig megkérdezte, hogy nincs-e kevem náluk aludni. A szülei 4 napra vissza utaztak Olaszországba. Ő pedig egyedül volt otthol. Természetesen erre sem mondtam nemet. Át is mentem hozzájuk. És meg kell mondjam igen csak szép körülmények között voltak. Fedett medence, jakuzzi. Bementünk először a szobályába.
– Nem vagy éhes? – Kérdezte.
– De, egy kicsit igen. – Válaszoltam, miközben a korgó hasamhoz nyúltam. Lementünk a konyhába. Én nekitámaszkodtam a konyhapultnak, ő pedig elkezdett kutatni a hűtőben. A szemem végig a formás fenekén volt. Szívem szerint azonnal belemarkoltam volna. Persze nem mertem ^^".
– Hmmm... én valami főtt kaját ennék. – Mondta, mire felcsillant a szemem.
– Ha gondolod össze dobhatok valamit.
– Tudsz főzni? – Kérdezte ledöbbenten.
– Igen, bár kissé fura az én ízvilágom. – Mondtam miközben zavartan vakargattam a tarkómat.
– Nem baj. Ami kaja, ehető azt én megeszem. – Mondta mire azt gondoltam magamban, hogy: – majd meglátjuk. – Nos igen ^^" valóban fura az ízvilágom. De ha tovább olvassátok rájösztök, hogy mire értem ezt.
– Kérek szépen egy edényt. Tésztát, tojást kukoricát. A többit majd késöbb.
– Fabio tágra nyílt szemekkel adta ide amiket kértem. A tésztát kifőztem, megcsináltam tojásos tésztának. Majd jó alaposan nyakonöntöttem sajttal és kukoricával. Míg ez hült, addig összedobtam egy kis salátát is mellé. Jégsaláta,
k
alf
ok
alf
alf
lp
alf
aradicsomok
félbevágva, uborka, mozarella, reszelt trapista, kukorica és kétféle saláta öntet. Fabio közben leült az asztalhoz. Szépen feltálaltam és letettem elé.
– Jó étvágyat. – Mondtam majd én is leültem.
– Ez meg mi a szar? – Kérdezi kissé mérgesen.
– Még nem szar, csak az lesz. Ne kérdezz, zabálj. – Mondtam kacagva. Megkóstolta és láthatóan ízlett neki. röpke két perc alatt mindent felzabáltunk.
– Ez isteni volt. – Modnta Fabio. Majd kényelmesen elterült a széken és a hasát simogatta.
– Ugye megmontam ^^. – Reagáltam rá büszke mosollyal. Fel áltam, összeszedtem a tányérokat és elmostam őket.
– Gyere, Wiizzünk egyet.
– Oké. – Megtörültem a vizes kezeimet és utánna mentem. Elindítottuk a játékot. A Golfosat választottuk ki. Kétszer is nyertem, ő meg egyszer sem.
– Hogy a fenébe csinálod? – Kérdezte miközben lefeküdt az ágyra.
– Csupán matek az egész :P – Mondtam némi gúnnyal. – Te, nem iszunk valamit?
– Mire gondolsz?
– Nem tudom. Lemehetnénk a medencéhez és ihatnánk valamit.
– Modnjuk egy jó hideg
s
alf
ör
nekem is lecsuszna. – Mondta miközben megnyalta a kiszáradt ajkait. Eléggé meleg volt. Lementünk először a konyhába és kivettünk 2-2 dobozos, jó hideg
s
alf
ör
alf
t
. Majd lementünk a medencéhez.
– Basszus, nincs itt a fürdő gatyám.
– Mire az? – Mondta, majd egy röpke mozdulattal levette a pólóját, a nadrágját és a cipőjét, és már bent is volt a vízben. Már sok buzi ponrót néztem. De enynire tetszetős testet még nem láttam.
– Na mivan? Csak nem szégyenlős vagy?
– Dehogy is!
– Akkor meg? – Na ezzel felbosszantott egy kicsi, pikk-pakk én is levetkőztem boxerig. Lassan belemásztam a medencébe és Fabio melett telepedtem le. Mindketten felbontottunk 1-1 doboz
s
alf
ör
alf
t
és neki estünk. 3, max 4 korttyal le is csuszott. Egy darabig marháskodtunk, lehuztuk a második kört is, majd Fabio az órára nézett.
– 4 óra van. Nem megyünk ki egy kicsit kosarazni?
– De, miért is ne? – Mondtam, majd kimásztunk a medencéből. Megtörülköztünk, felöltöztünk és kimentünk az iskolaudvarra kosarazni. Egészen 7 óráig játszottunk. Jól leizzadtunk mind a ketten.
– Szerintem menjünk mostmár.
– Okés. – Mondtam, majd levettem a pólómat és úgy mentem utánna. Észre vettem, a hasamat figyeli. Haza értünk. Majd mind a ketten egyenest a fürdő felé indultunk.
– Tusolunk? – Kérdezte.
– Ketten? – Teljesen levörösödtem. De viszont örültem is.
– Ne szégyenlősködj már ennyire! – Kacagta el magát. – Már láttalak boxerben.
– O.. okééé. – Nyögtem ki nagy nehezen. Majd mind ketten teljesen meztelenül a zuhany alá áltunk. Nagyon szép fasza volt. Legalább 16 centis volt lankadtan. Teste teljesen szőrtelen, akár csak az enyém.
– Megmosnád a hátamat?
– Persze. – Mondtam, majd egy kis tusfürdőt nyomva a kezembe elkezdtem megmosni a hátát. Nem megdöbbenve vettem észre hogy merevedésem lett. Az enyém álva 18 cm-es. És mivel eléggé szűk volt a tuskabin, néha néha a seggéhez ért a farkam. Majd megkértem én is hogy mossa meg a hátamat. Ugyan azzal a tusfürdővel kezdte el mosni a hátamat. Majd éreztem, hogy a farka hozzá ért a fenekemhez. Na ezen már megdöbbentem, hogy neki is felált. Kimásztunk, megtörülküztünk. Majd egy-egy boxerben felmentünk a szobájába. Az ágya 2 személyes volt, és igen csak kényelmes is :). Bevágtuk magunkat az ágyba 8 csomag chips, 3 liter Pepsi és 2 doboz cigi keretében. Fabio egyszer csak fel ált.
– Szereted a ponrót?
– Hát persze. – Mondtam teljesen levörösödve.
– De nem normális pornó.
– Akkor milyen?
– Majd meglátod. – Mondta egy perverz vigyorral a képén. Arra gondoltam, hogy valami animal sex-et fog berakni. Rákötötte a gépet a TV-re, ami jó nagy volt. És a legnagyobb meglepetésemre, buzi pornót rakott be, olyat, amiben tini fiúk voltak. Nem kell, hogy mondjam, hogy azonnal feláltt nekem. De ahogy láttam az övének sem kellet sok. Meredten az övé olyan 19 centis lehetett. Én lányos zavaromban elkezdtem enni az egyik csomag chipset. Majd rá is gyujtottam. Ő is rágyujtott, majd rám nézett. Látta, hogy eléggé kellemetlen nekem a szitu, ezért kikapcsolta a TV-t és felkapcsolta a villanyt. Vissza feküdt mellém. Felém fordult.
– Észre vettem már egy jó ideje, hogy fojton engem bámulsz. – Mondta mire én mégjobban elvörösödtem, ha már ez lehetséges.
– I.. i.. i.. i.. igen. – Dadogtam mint egy elmehibás.
– Én is nézlek már téged egy ideje. – Amikor ezt kimondta, mithogyha egy nagy kő esett volna le a szívemről. Majd éreztem, ahogy kezével a hasamat simogatja. Én háton feküdtem. Hirtelen megmerevedtem. Nem bírtam megmoccanni sem. Fabio közelebb jött hozzám és azt súgta a fülembe hogy: – szeretlek! – Erre a mondatára minthogyha ezernyi pillangó kezdett el volna röpködni bennem.
– Én is téged. – Mondtam, majd magamhoz húztam és lassan összeértek ajkaink. Először csak puszilgattuk egymást. Aztán egyre szenvedélyesebben csináltuk. Majd nyelvével utat tört a számba ahol a nyelveink a táncparkett ördögeivé váltak.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
jól csóktolt *-*. Rám feküdt, majd egy nyálcsíkot hagyva magunk után elválasztottuk ajkainkat. Elkezdte lágyan csókolgatni a nyakamat, majd egyre lejjebb haladt. A mellbimbóimnál elidőzött egy kicsit. A nyelvével cirógatta őket, közben az egyik kezével elindult egy kis felfedező útra rajtam. Én pedig egyik kezemmel a hajába túrtam, másikakl a hátát simogattam. Kezével leért a már nagyon ágaskodó farkamhoz és nyelvével végig cirógatta a hasamat, melyen ennek hatására összehúzódtak az izmaim. A köldököm alatt elidőzött egy kicsit, majd betérdelt a két lábam közé. Elkezdte nyalogatni a mereven álló faszomat. Nagyon jó érzés volt. Nem akartam elhinni, hogy ez megtörtént velem. Puszilgatta, nyalogatta, én közben a haját "téptem". Majd elöbb még csak a makkomat vette a szájába, aztán az egészet. Elöbb tövig benyelte, aztán elkezdte rendesen szopni. Fiatal korom ellenére már sokat voltam lányokkal, de ilyen szenvedélyesen még egyik sem csinálta. Nem kellett két perc és máris telibelőttem a száját. Nagyon hamar elélveztem, ezért szégyeltem is magam. Fabio a nagy mennyiség ellenére mindet lenyelte. Felnézett rám és elmosolyodott. Hátra feküdt, én meg már tudtam, hogy most én következem. Ugyan úgy tettem mint ő, nyalogattam és csókolgattam a nyakánál, a mellbimbóinál. A hasánál és a köldöke alatt nagyon elidőztem. Az a rész volt a kedvencem. Aztán elérkezett a pillanat, amire mindíg is vágytam. Hogy egy faszt a számba vehessek. Először még csak ízlelgettem, puszilgattam, nyalogattam. Nagyon finom volt. Letértem a golyóihoz, nyalogattam a zacskóját. Egyszer-kétszer be is szívtam. Majd felfele végignyaltam a farkát és a számba tettem a kupakját. Nagyon finom volt. Merev, de mégis puha. Mivel ez volt ez első, hogy fiúval szexelek. Nem tudtam teljesen benyelni, épp hogy csak félig sikerült, azt is néha-néha felöklendezve. Ő közben simogatta a hátamat és néha beletúrt a hajamba. 5 perc után gyorsabbra vettem a tempót. Ezután 2 perccel mind két kezével belemarkolt a hajamba és egy párszor úgy elnyomta a fejemet, hogy tövig benyeltem. De annyira élveztem, hogy nem zavart. Egyszer csak éreztem hogy egész teste megfeszül, majd beleélvezett a számba. Rengeteget spriccelt. De a sperma ízétől és mennyiségétől nem lepődtem meg, mivel a sajátomét már sokszor kóstoltam. Én már totál kész voltam és nem sejtettem, hogy a java csak ezután jön. Nem hittem volna, hogy idéig is eljutunk majd. Mivel én már kipihentem magam, újból merev zászlóruddal voltam az ágyon. Fabio hátamra fektetett engem. Majd fölém térdelt. Széthúzta a fenekét, és lassan rám ült. Bár már sokszor csináltam fenékbe is, de ez annyira különleges volt hogy egy nagyot és kéjeset nyögtem, Fabio pedig egyenesen sikított. Fép perc alatt sikerült teljesen rámülnie.
– Ez.. ez túl nagy. – Nyögte ki halkan. Egy pár másodpercig így maradtunk. Majd szépen lassan elkezdte mozgatni a csípőjét. Mind a ketten sóhatottunk, nyögtünk. körülbelül 6 percnyi lovaglás után előre dőlt és csókolózni kezdtünk. Többször is belenyögtünt a csókba. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek.
– Jövök... – Nyögtem ki alig halhatóan.
– Élvezz belém! – Mondta Fabio, ő már hangosabban mint én. Nem kellet már sok és telibe lőttem a gyönyör alagútját. Egy nagyot nyögtem, ahogyan ő is. Így maradtunk egy pár másodpercig. Majd Fabio kivette magából a farkamat és hátra feküdt. Most én következtem.
– Nekem.. nekem ez az első. – Mondtam miközben fölé térdeltem.
– Majd vigyázok én rád. – Mondta örömteli mosollyal az arcán. Majd megálíltott.
– Nem, nem! – Mondta, majd
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zba
rakott engem.
– Elöbb előkészítelek. – Mondta, majd sikosítót nyomva az ujjára, belémhatolt azzal. Ujjazni én is gyakran ujjaztam magam. Ezt gondolom észre is vette mert kapásból 3 ujjal hatolt belém. Max 2-vel csináltam eddig. Enyhén felnyögtem, aztán az élvezettől sóhajtottam, nyögdöstem. Kivette az ujjait belőlem és elkezdte nyalni a lukamat. Nagyon élveztem. Olyan jó volt a nyelvjátéka, hogy ismét ált a rudam. Majd miután eléggé benedvesített, feltérdelt és a farkát a nyílásomhoz tette. Elöbb csak cirógatott vele. Majd 1X, 2X oda-oda nyomta. Aztán egy hirtelen mozdulattal belémhatolt, de csak a makkjával. Mivel az övé nem csak hosszú, deh vastag is volt ezért hatalmasat 'sikítottam' részben a fájdalomtól, részben az élvezettől. Egy darabig így maradtunk. Aztán szépen lassan elkezdett mozogni bennem, és közben egyre beljebb és beljebb haladt, mígnem végül tövig bennem volt. Én úgy nyögtem mint egy kis ribanc. Nagyon jó érzés volt. 10 perc után már eléggé kitágultam. De Fabio még most sem élvezett el. Megállt, majd pózt váltottunk. Ő felült én pedig rajta ültem. Most én mozogtam rajta. Ő közben a mellkasomat sókolgatta és kezeivel hol a hasamat simogatta hol a farkamat kényeztette. Még 10 percet lovagoltam rajta. Úgy éreztem magam mintha a mennyországban lennék. És imátkoztam, hogy ennek sose legyen vége.
– Jövök! Jövök! – Mondta Fabio és belém élvezett. Mind a ketten nagyot nyögtünk. Most éreztem először magamban spermát. Nagyon jó érzés volt *-*. Én is közel voltam az ujjabb lövéshez. Kivette belőlem a farkát. Hátra fetetett engem és a szájába vette az enyémet. alig egy percig szopott és elélveztem. Bár már kétszer is elélveztem, most is sikerült egy szép adagot kilövelnem.
– Ne nyeld le mindet. – Szóltam neki és egy kicsit hagyott a szájában. Így elkezdtünk ismét csókolózni. Majd mind a ketten lenyeltük ami a szánkban volt és lefeküdtünk egymás mellé.
– Ez isteni volt. – Mondtam miközben még mindig lihegtem. Fabio fel ált, lekapcsolta a villanyt majd vissza bújt mellém. Szájon puszilt és csak annyit mondott hogy: – Szeretlek!
– Én is téged! – Válaszoltam, majd elaludtunk. Fabio nekem háttal feküdt, szorosan hozzám dörgölve magát. Azóta együtt vagyunk, és amikor csak lehet megismételjük ezt a napot :D.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.92 pont (143 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 28. 23:16
#14
Felállós történet volt az egy biztos. Jó volt
1
t
t.555
2017. szeptember 2. 00:23
#13
Meleg pornó, de nem rossz!
1
feherkalman1
2017. március 18. 08:39
#12
Ha olasz ha nem akkor is csak meleg.
1
F
Fuck89
2013. március 25. 19:43
#11
Kuuurrrva jó 😉 😀
1
tutajos46
2012. december 2. 07:48
#10
Háááááááááát!
1
B
BukottAngel
2012. augusztus 29. 17:51
#9
A fogalmauás néhol tényleg fura volt,meg a smileyek..😀 de szépen letudtad írni az erotika részét,szóval szerintem jó lett!
1
papi2007
2012. augusztus 6. 08:59
#8
kicsit össze vissza van, de fel állt a faszom 🙂
1
fisti
2012. június 23. 13:59
#7
na es akkor mi van ha kamu?! ti is kamuzhattok es kamuztok is!
nem az szamit hogy kamu vagy nem kamu (na jo reszben az is szamit) hanem az hogy jo volt a tortenet! Bundik94 nekem nagyon tetszett es ajanlom hogy meg sokat olvashatok tolled! tehetseges iro vagy es jol megfogalmazod a szoveged bar a helyesirason tenyleg nem artana javitani, de ha az ember mar nem gyakorolja a magyart akkor ez is el van nezve 🙂 jo volt a tortenet tollem 10 pontot kaptal!
1
z
zolizoli
2012. június 15. 07:17
#6
Ha nem írod, hogy igaz történet, akkor tetszene, de sajnos ez a hazugság az elején belerondít 🙂 15 évesen már 2 doboz cigivel mész az ágyba, a sör természetes, sok lányt dugtál már és seggbe is kúrsz gyakran, a 19 cm-es faszt tövig befogadod a szádba és kb. 1-1,5 óra alatt 3szor gecizel az első homo-szexelésed alkalmával. Én nagyon tapasztalt vagyok a bisexben, és "nagyétvágyú, de ez picit sok 🙂 Ja! És azért, mert elmentél "magyarból", a helyesírást nem kötelező elfelejteni 🙂 De a sztoritól nekem is felállt a farkam, ezért a magas értékelés jár és kérlek írj még 🙂
1
v-ir-a
2012. június 9. 22:44
#5
mgwolf😀
ez mekorra kamu...15 évesen sok lánnyal szexelt sőt análszex is..naneeeemáááár
ezt én nem vezem be..
jah és tanulj meg helyesen írni, és magyarul fogalmazni....( nem-e, szobályába stb)
1
mgwolf
2012. június 8. 18:42
#4
tehát a homoszexualitás és a biszexualitás között van 2045 km ?
1
Rebecca
2012. június 8. 07:30
#3
Ez nem biszexualitás (bármennyire divat mostanában) hanem homoszexualitás , keető olyan messze van egymástól , mint Makó Jeruzsálemtől.
1
deajk2008
2012. június 8. 07:11
#2
feláll tőle a faszom. Szeretem, ha 2 férfi összemelegszik...
1
T
Törté-Net
2012. június 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1