A+ A-

Egy üzletasszony naplója 13. rész

53. fejezet
Swinger szex
Egyik nap kedves, régi barátnőm, Edit hívott telefonon. Régen beszéltünk már.
- Nagyon rendbe jöttek nálunk a dolgok, és megint boldog szerelmes pár vagyunk. - mondtam Editnek.
- Ennek nagyon örülök. - válaszolta a barátnőm. - Gyertek el a panzióba pár napra.
Az üzlet kisebb hullámvölgyektől eltekintve jól ment, Edit ügyesen intézte a dolgokat. Elutaztunk a panzióba családostul. Jókat beszélgettünk. A víz hideg volt ugyan, de néha lementünk a partra napozni. A gyereket rábíztuk valamelyik alkalmazottra, s hármasban napoztunk. Egyik nap szép időnk lett és többen is lejöttek a strandra. Én hamar levettem minden ruhámat, s meztelenül feküdtem. Széttárt lábakkal mutogattam egyre nedvesebb pinámat minden arra sétálónak.
"Óóóó, hogy mennyire élvezem ezt!" - mondtam magamban.
Férjem mélyen szemembe nézett, én pedig fél-orgazmusos állapotban próbáltam visszamosolyogni rá. Azt hiszem, ekkor vált Lajos számára is egyértelművé, az exhibicionizmus az én gyengém. Idővel Edit is felbátorodott és ő is levetkőzött meztelenre. Sokkal szemérmesebb volt, mégis széttárta combjait férjem előtt, de mikor egy idegen közeledett, idegesen összerántotta őket. Elmosolyodtam.
"Kezdésnek azért elég jó. Majd belejön." - gondoltam.
Nagyon jól ismertem a barátnőmet, s láttam az arcán nemcsak a félelmet, de a kíváncsiságot, érdeklődést, izgalmat, láttam, ahogy mellbimbói megkeményedtek, csiklója megduzzadt és puncija benedvesedett az eddig ismeretlen, de nagyon kellemes izgalmaktól.
Beszélgettünk és iszogattunk. Odajött hozzánk egy 50 év körüli férfi, aki addig pár méterre tőlünk fekve nézte a pinámat már vagy fél órája. Néha rámosolyodtam és megsimogattam hol a csiklómat, hol a szeméremajkaimat, talán ezen, buzdult fel és jött oda hozzánk. Megkínált minket sörrel, s hamar összehaverkodtunk. Kedves férfi volt, aki éhesen legeltette a szemeit a két meztelen női testen. Meglepetésemre Lajosnak is tetszett, ahogy a pasi a melleimet és puncimat nézte. Nem kerülte el a figyelmemet, hogy a férfi rövidnadrágja megduzzadt. Kérdőn néztem Lajosra, aki bólintott, én pedig gyengéden simogatni kezdtem a dudort. Mikor már teljesen állt, benyúltam a rövidnadrágba és elővettem a kőkemény faszt. Óvatosnak kellett lennem, hiszen a strandon szexelni bizony nem szabad, keményen megbüntetik érte az embert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Shavo 2012. 06. 10. vasárnap 11:01
Rendesen szét keféltette magát. smile nyes
#1 Törté-Net 2012. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?