A+ A-

Csak egy éjszaka

A háttérben Muddy Waters egyik száma ment, nem túl hangosan, de nem is halkan. Az egyik sarokban állt a régi kazettás magnó, benne a kazetta a maga tíz számával pedig egyfolytában lejátszódott újra és újra az egész éjszakán, és tovább. Vidáman hangzott fel a zongora, a szájharmonika és a dob együttese, de csöppet sem varázsolta szebbé a hangulatot a szobában.
A lány percek óta meredt maga elé. Arra ébredt, hogy ez a zene szól, és egyedül fekszik egy idegen ágyban, egy idegen ingben, idegen takaró alatt. Ahogy körülnézett, minden más is idegen volt, még önmagát is annak érezte.
Mi történt? Fogalma sem volt róla. A szoba rendetlen volt, pedig alig volt benne valami. Az ágy melletti széken ott hevert egy üveg whisky, két pohárral. Reszkető, kiszáradt ajkakkal bámult az ölébe. Vékony ujjai is remegtek, ahogy szinte az egész teste. Az ablakból szürkés nappali fény áradt a szobába, néha hallotta, ahogy egy autó vagy motor elhúz a közeli úttesten. Úristen, mit csinált előző éjszaka?
Alig emlékezett valamire. Szomorú volt, mert a barátja kidobta, ugyanis még nem állt készen a szexre. Azelőtt senkivel nem volt együtt, de volt barátja erre sem volt tekintettel, pedig még csak másfél hónapja jártak. Igaz, talán jobb is így: szerelmes akart lenni a férfibe, de nem volt az. Csak nagyon akarta már. De mégis ki szeretne bele egy olyan egocentrikus, erőszakos, önző alakba, aki ráadásul ügyesen kihasználja a sebezhetőséget és a bizonytalanságot? De a lány egy dologban hajthatatlan volt: nem fekszik le senkivel, csak ha érez is iránta valamit.
Épp ezért került lapátra, és ebből fakadó szomorúsága vitte el odáig, hogy egyedül belevesse magát az éjszakába. Azelőtt sosem volt az a vad bulizós típus, de most szüksége volt egy kis feszültség levezetésre. Ó, az istenért, miért nem tudott volna lemenni a konditerembe inkább?
Bőre libabőrös lett, és hirtelen meghallotta, hogy valahol lehúznak egy vécét. Összehúzta magán az idegen inget, és csakhamar kinyílt egy ajtó, amin egy ismeretlen alak lépett be. Magas, átlagos arcú férfi, pár évvel lehetett idősebb a lánynál, rövid haja kócos, tekintete sápadt, le se tagadhatná, hogy másnapos, és csak egy bokszeralsót viselt. Mikor meglátta, hogy a lány ébren van, elmosolyodott, és lassan leült az ágyra mellé, majd közel hajolva hozzá, így szólt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 11. 13. csütörtök 06:04
Kedves kis írás.
#5 listike 2014. 03. 12. szerda 13:38
Nagyon jó volt.
#4 Medve555 2012. 06. 23. szombat 18:57
A sztori jó. "Életből ellesve." Kisebb stilisztikai csiszolás nem ártott volna. A szerzőnek érdemes gyakorolnia.
#3 v-ir-a 2012. 06. 7. csütörtök 22:12
egész megkapó a történet....nagyon tetszik
#2 joozsi 2012. 06. 6. szerda 03:45
Nem a szextartalmától tizes. Szimpatikus a stílusod!
#1 Törté-Net 2012. 06. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?