A+ A-

Orgazmusok 1. rész

Egy éjszakás kalandnak indult de az élet más hogy hozta. Egy éjszakai szórakozó helyen ismertem meg a lányt aki körül szinte vibrált a levegő. Amint megláttam tudtam ő az aki ha egyszer is,de kell nekem. Ruházata inkább elegáns volt mint kihívó. Fekete testhezálló ruhát viselt széles övvel a derekán ami kiemelte széles csipőjét. Lábai hosszúak voltak és formássak. Haja szökés barna és a válláig ért amelyek fedetlenül és barnán engedték láttatni magukat. Ruháján átsejlettek mellei körvonalai. Látszott, hogy nincs szüksége melltartóra mellbimbói szinte átdöfték ruháját. Érzéki szája husossan és csillogva vonzották a férfiszemet. Elindultam felé szinte megbabonázva szemem le nem véve róla. Ő ezt észre vette, és egy csodás biztató mosolyt küldött felém. Felbátorodva odaléptem hozzá és megszólitottam:
- Remélem hölgyem társaság nélkül van? - Válasza feldobott:
- Remélem te is. - Ekkor már éreztem, hogy ennek az estének lesz folytatása. Az este koktélok iszogatásával folytatodott és beszélgetésünk egy idő után a sexualitásra terelödött. Mindketten nyitottak vagyunk mindenféle sexuális dologra ami mindkét félnek örömet okoz. derült. Eleinte csak finom célzásokkal késöbb nyílt öszinteséggel beszéltünk sexuális dolgainkról ki mit szeret,mit próbált ki eddig. Kiderült sexuálissan mindenre nyitott nővel van dolgom aki próbálta nővel,két pasival és két nő egy pasi felállásban is a sexet. Természetessen a beszélgetés alatt felpörögtem és beindult a fantáziám, hogy egy ilyen nyitott és sexi nővel mit is tudnék művelni az ágyban. Éreztem, hogy farkam a látványtól és a témától kezd keményedni. A lány akit egyébként Roxanának hívtak megkért üljek át mellé. Eleget tettem kérésének. A beszélgetésünk a továbbiakban is a sex körül forgott. Egyszer csak éreztem,hogy keze a combomra tévedt. Ránéztem és beszédes nézéséből tudtam, hogy ez egy érzéki éjszaka lesz. Keze feljebb indult combomon,majd keményedő farkamon megállapodott. Ismét rámnézett és egy elismerő mosolyt küldött felém és azt mondta
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 29. vasárnap 06:42
Pierre19-nek igaza van. A sok hiba teljesen lerontotta az írást. Kár érte.
#5 Pierre19 2013. 02. 22. péntek 16:30
Ez valamiért nem annyira jó, mint superman többi története, és főleg mintha elfelejtett volna helyesen írni. Mit jelent az, hogy kibolta nadrágom (talán kigombolta a nadrágom?) Olyan szavak nincsenek a magyar nyelvben, hogy sexuális vagy sexi, utánna (egy n-nel kell írni), vörössen, kéjessen (egy s mind a kettőben fölösleges), keménnyen (egy ny-nyel kell írni), a feszéjezetlenül szót ly-nal kell írni, azonkívül gyakorolni kéne a rövid és hosszú magánhangzókat (elöbb, öszinteség, tünik, redözött stb.)
#4 tomi19 2013. 01. 8. kedd 11:25
jöhet a másik történet,ez szuper volt 10 pont 3 smile
#3 v-ir-a 2012. 05. 30. szerda 19:14
okés, a gruppent előbb lécci nyes
#2 genius33 2012. 05. 30. szerda 10:25
smile
#1 Törté-Net 2012. 05. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?