A+ A-

Feleség spricc

Kilépek a fürdőből, a gyors tusolástól még nyirkos meztelen bőröm.
Te az ágyon ülsz, törölközőbe tekerve izgató tested.
Hozzád lépek, megfogod kezem és szó nélkül az ágyra fektetsz.
Kellemes, meleg érzetet kiváltó, illatos olajokkal kened be testem hátsó tájait.
Két kézzel masszírozni kezdesz.
Az első érintéstől ellazulok, átadom magam a kényeztetésnek.
A talpamon nyomogatod az általad jól ismert pontokat majd végighaladsz a vádlimon, combomon fel egészen a fenekemig. Ott kicsit elidőzöl. Olajtól síkos kezeddel izgatón bele-bele nyúlsz völgyébe. Ujjbegyeddel, mintha csak véletlen lenne, megérinted a mélyén megbúvó lyukam bejáratát. Továbbhaladsz a gerincem mentén fel a nyakamig.
Erős kezed nyomán vörösen lángol kiéhezett testem. Próbállak megérinteni, de csak a törölközőt sikerült lehúznom rólad, meztelen testedet ügyesen tartod távol kezeimtől. Egyre nagyobb vágyat érzek hogy hozzád érhessek, kezeimbe foghassam melleid, ujjaimmal izgathassam barna bimbóid. Szerinted még nem jött el ennek az ideje a mai játékban.
Megfordítasz. Háton fekve legalább a szemeim bebarangolhatják egyenletesen lebarnult meztelen tested. Amint az idő engedi meztelenül napozol, rendszeresen felkeltve ezzel a kukkolók figyelmét, akiknek általában még szemérmetlenül pózolni is szoktál. Nem is sejtik a rajtad élvezkedők hogy ez a játék mennyire izgatón hat Rád.
Most sincs sehol egy világos folt sem csodás testeden.
Gyönyörködöm a látványban. Nézem méreteit meghazudtolva feszes álló kebleid.formás csípőd a frissen borotvált szeméremdombod, izmos combjaid. Soha nem tudok betelni izgató látványoddal.
Lenyulsz az ágy mellé, az előre oda készített kellékekért.
Én másra gondoltam, de amikor habbal kened be serkenő fanszőrzetem már tudom hogy mit tervezel. Nem kapkodsz. Minden centimétert precízen borítasz be habbal. Mentolos illata leng körül bennünk, hűvös érzése picit csillapítja vágyam.
Három ujjaddal megfogod lassan merevedő farkam, másik kezeddel óvatosan borotválsz. Érzékien mozgattad, az ujjaid közt egyre merevebb rudam abba a helyzetbe amit a borotva megkíván. Annyira megvastagodott már hogy csak marokra fogva bírsz vele.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.51 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 10. 14. szerda 12:46
Közepes!
#5 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:37
Elmegy.
#4 lobogos 2012. 08. 6. hétfő 15:16
jooooo
#3 pappamacii 2012. 05. 15. kedd 07:15
Nagyon tetszett!!!
#2 gyuri0926 2012. 05. 15. kedd 07:13
Gyenge
#1 Törté-Net 2012. 05. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?