A+ A-

Feküdj a biliárdasztalra!

A biliárdgolyók koccanása hirtelen abbamaradt abban a minutumban, mikor Carla belépett az ajtón. A biliárdterembe szigorúan csak férfiak mehettek be, ez esetben azonban nemcsak egy nő látványa lepte meg a tagokat. Ugyanilyen hatást gyakorolt rájuk az öltözék, amit a nő viselt aznap este. Fekete rakott szoknyája szinte alig takarta mintás harisnyáinak legtetejét, iskoláslány-stílusú blúzát viszont direkt kigombolta, hogy a pillantások azonnal arra a kis résre és a sokat sejtető mélységekre tapadjanak. Érezte, hogy minimum száz szem mered rá, miközben lassú, határozott léptekkel törte meg a csendet, hathüvelykes cipősarkai hangosan koppantak a krétaportól borított fapadlón.
- Mutatós egy pipi, mi? - Érkezése tényleg okozott némi izgalmat.
- Aha, tényleg mutatós tyúk! - Mintha ezek a fickók még sosem láttak volna nőt.
Carla rámosolygott a lehetséges partnerekre, ám határozottan vonult tovább a füsttel telt terem belsejébe, parfümjének illata mindenkit megbabonázott. Szó szerint olyan volt, mint egy jókora szippantás a friss levegőből. A Versace Crystal Noir parfüm csábító illata végre elhozta a régen vágyott női légkört a meghatározóan férfiaknak fenntartott helyiségbe, elnyomta az állott sör, a csikkek és az egyhetes veríték kellemetlen szagát.
Húsz biliárdasztalt zsúfoltak be a terembe, és mindegyik foglalt volt. A játékosok pillantásukkal követték Carla lépteit, miközben ő átvonult az asztalok között, telt csípőit jobbra-balra ringatva. Talán valakinek a felesége vagy netán barátnője? Esetleg a tulaj bérelt fel egy sztriptíztáncost? Mi más magyarázat lehetett arra, hogy egy ilyen nő csak úgy betoppan egy kizárólagosan férfi környezetbe?
Láthatólag határozottan megvolt a célja, abból ítélve, hogy milyen makulátlanul festett. Hosszú szőke haja úgy csillogott, mintha egyenesen a fodrász-szalonból lépett volna ki, sminkje tökéletesen kiemelte csinos arcvonásait, kihangsúlyozva mélykék szemét és szopásra termett ajkait.
A játék folyt tovább a biliárdteremben, a játékosok az asztalok fölé hajolva lőtték a piros és fekete golyókat. Fél szemükkel azonban továbbra is Carlát vizslatták, égve a kíváncsiságtól, vajon mit akarhat itt ez a nő? Most megállt a tizenötös számú asztalnál, ahol két fiatal fickó épp a játék közepénél tartott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 22. szombat 07:17
Nem rossz történet.
#4 sikamika 2012. 05. 10. csütörtök 14:18
hát ja bevezetés ként lehetne gruppen talan folytatásnál. ..
#3 Pavlov 2012. 05. 10. csütörtök 07:35
A bevezető alapján azt gondoltam, jó kis gruppen lesz belőle... :(
#2 sikamika 2012. 05. 10. csütörtök 05:33
hát 4pont.
#1 Törté-Net 2012. 05. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?