A+ A-

Műhelytitkok: A "spanyol szex"

Miért nem sikerül a pasiknak általában az "első" randi? Visszatekintve az újraindulásom 10 évére, valóban megváltozottnak érzem a világot. Már régen kinőttem abból a koromból, amikor "röptében a legyet is" jelzővel illethettek.
Viszont, visszatekintve az újbóli társkeresésem idejére, meglepődve tapasztaltam, hogy kicsit sem kell nyomulnom az ösztönös célom elérése érdekében, mert az hamarabb elém tárul, mint gondolnám.
Sikerült is megsértenem már egy pár hölgyet a visszautasítással. A rossz idő és jobb hely híján valamelyikünk lakására felmentünk beszélgetni, zenét hallgatni. Ez volt a megállapodásunk tárgya. Rágcsa, kóla miegyéb. De mikor visszatértem a kis szükségből, látom ám, hogy a lányka elálmosodhatott, mert a pléd vagy a paplan alól vigyorog kifelé. Mellette ledobálva a ruhája, fehérneműje. Mind ez a második, harmadik randin. Kedvemet szegte, mert szépnek és intelligensnek véltem. A csalódásomnak hangot is adtam. Bocs, de a saját ajándékomat magam szeretem kicsomagolni. Próbáltam elmagyarázni a férfi működési mechanizmusát. Az érzelmi kapcsolat nélküli szex után azt a kis jelentőségét is elveszíti a nő, ami addig volt benne. Mert, hogy lelankad és kicsúszik belőle.
Az alcím kérdésére kutattam a választ az ismerőseim körében is. Természetesen nem az első találkozásra utalok, hanem az első testi együttlétre, amikorra beérik a dolog. Kialakul a felek között a lelki-híd és mindketten érzik a testi kapcsolat eljövetelének idejét.
A lényeget leszűrve arra a megállapításra jutottam, hogy az urak nagy része a gyakorlatlansággal, az új ismeretlen miatti izgalom és a felkészületlenség, alapozás nélkül vágnak a közepébe. Nem csoda, ha hamarabb vége van a műsorszámnak, mint ahogy a résztvevők elfoglalnák az "ülőhelyeiket" a közösüléshez.
A "SPANYOL SZEX" fogalmával akkor találkoztam, amikor évekkel ezelőtt a divatszakmában tevékenykedve megismerkedtem Marysol-lal egy spanyol világcég alig 30 éves katalán menedzserével.
Eddig még más nemzetiségű hölggyel nem volt testi kapcsolatom, most már tudom, hogy mit vesztettem. Az üzletben ragadták el figyelmemet a nem hétköznapi vonalai, ahol Én civilruhás "kukkolóként" figyeltem a gyanúsan viselkedő fizetni nem mindent akaró vásárlókat. Először csak a tekinteteink találkoztak, aztán Ő tovább utazott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.77 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:24
Közepes.
#6 A57L 2014. 09. 14. vasárnap 09:38
Jobb is lehetett volna.
#5 papi 2014. 05. 4. vasárnap 10:25
Egész jó
#4 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:53
Nem is rossz.
#3 Rinaldo 2012. 04. 25. szerda 08:54
Nem semmi ahogy meg dugta a spanyol csaj.
#2 tiborg 2012. 04. 25. szerda 07:19
Rovid,velos,erdekes.JOvo evben megyek Spanyolorszagba!!!
Talan sikerul 3. vagy meginkabb 4. "ujraindulasom"!!!!
#1 Törté-Net 2012. 04. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?