A+ A-

Megzsarolva - Befejező rész

Petya vagyok masszőr. Mielőtt bárki is rosszra gondolna, nem szex-, hanem teljesen átlagos relax/gyógyító masszőr. Munkám során vettem észre, hogy nem csak a testet, hanem gyakran lelket is masszírozok. A legtöbb kuncsaftom úgy tekint rám, mint lelki szemetesládára. Az eltelt évek során számos olyan történetet hallottam, amelyek papírért kiáltottak. Jó párat lejegyzeteltem közülük. Következzék hát az egyik. A történet magja valós, de a nevek és helyszínek meg lettek változtatva. Jó szórakozást!
Ede és Imre hamar távoztak. Elmentek új partnert keresni, engem pedig ott hagytak a kétségeim között. A nem olyan rég átélt elementáris orgazmusok és a mardosó szégyenérzett között vergődtem. Én, a konzervatív, családos nő egy éjszaka alatt megcsaltam a férjemet olyan módon és annyiszor, amit idáig elképzelni sem tudtam, és még élveztem is. De még hogy! Éreztem, hogy a sírás kerülget. Szipogva felültem a kanapén és a törülközőt magam elé szorítva szétnéztem a teremben. Számos boksz függönye le volt eresztve, de nem mindegyiké. Volt olyan kanapé, ahol a bent lévő személyek minden szégyenérzettől mentesen, mindenki szeme láttára éltek szenvedélyüknek. Most döbbentem csak rá, hogy mi is így szeretkeztünk. Nem bírtam visszatartani könnyeimet. A sírástól rázkódva kibotorkáltam a bokszomból és a közeli zuhanyzók felé indultam. A mosdók nem koedukáltak voltak, ami most nagyon jól jött nekem. A női részleg legutolsó fülkéjébe vonultam be, és a forró vízsugár alatt próbáltam összeszedni magamat. Hol a kétségbeesés, hol a düh kerített hatalmába, miközben testemet érdes szivaccsal dörzsöltem, így próbálva megszabadulni a szex nyomaitól. De a lelkemet sajnos nem tudtam megmosni.
Hirtelen huzatot éreztem a hátamon. Valaki bejött a zuhanyzóba. Próbáltam összeszedni magamat, nem akartam, hogy idegenek sírni lássanak. Pár percig még a víz alatt álltam, hogy lenyugodjak, majd elzárva a csapokat, még mindig a fülkébe állva, lassú mozdulatokkal felitattam magamról a vízcseppeket a puha törülköző segítségével. Ekkor egy finom érintést éreztem a hátamon. Összerándultam, és riadtan fordultam hátra. Egy nő állt mögöttem. Pár évvel idősebb lehetett nálam, de nagyon jól tartotta magát. Szemmel láthatóan sportolt, mert egy cseppnyi zsírt sem tudtam testén felfedezni, viszont a szálkás izomzata, mindenhol látszódott. Mellei apró halmok voltak, amelyek pimaszul előre meredtek. A bimbói pedig, mint két harcos cseresznyemag előre ágaskodtak. A hasa mint egy sakktábla, majd jött a lapos vénuszdombja. A nő teljesen leborotválta szőrzetét, és mivel enyhén terpeszben állt, szabad rálátásom volt a puncijára. Vékony, inas alkat ellenére a puncija húsos volt. A nagyajkak erőteljesek és duzzadtak voltak, enyhén kifelé hajlottak. Úgy nézett ki, mint egy enyhén nyitott vastag száj. Még soha életemben nem láttam ilyen puncit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:11
Nem rossz.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 15. szerda 19:10
Tényleg frappáns a befejezés, 10.
#5 tiborg 2012. 04. 23. hétfő 08:51
A leszby jatek leirasa kituno!!A csattano frapans. Ugy nezem,hogy Petya te isteni cica vagy!!!
#4 v-ir-a 2012. 04. 22. vasárnap 17:40
az alkohol ereje nyes , de a zsarolást nem bírja a gyomrom...
#3 genius33 2012. 04. 21. szombat 06:44
Ott a pont smile
#2 Kaszkadör 2012. 04. 20. péntek 16:27
Élvezetes tanuló lecke volt nyes
#1 Törté-Net 2012. 04. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?