A+ A-

Minden a vásárlókért

Amikor a férfi épp zárás előtt toppant be az üzletbe, azt gondoltam, rögtön rájöttem az ő kis titkára. Csak két hónapja dolgozom a Belle's Boudoirban, de ez több mint elég volt ahhoz, hogy felismerjem az először vásárló fürkésző pillantásait és idegességét.
Azzal voltam elfoglalva, hogy meggyőződjem róla, mindent leellenőriztem-e, amit kell és nyugodtan bezárhatom az üzletet a nap végeztével anélkül, hogy Belle-nek aggódnia kellene, elszúrtam valamit az üzletmenetben az ő távollétében. Különben észrevettem volna, hogy a férfi igazából túlságosan is nagy figyelmet szentel egyes ruházati cikkek fazonjának és szövetének ahhoz, hogy kezdő legyen.
Azt mondanám, olyan valaki volt, aki új barátnőjének akar venni valamit, amit szexisnek talál, a lány pedig nem találja olcsónak. Nem mintha olcsó áruink lettek volna: nem voltak ott könnyű nejlon bugyik vagy ócska skarlátvörös és fekete top és bugyiszettek, a combnál csipkékkel díszítve. A Belle's Boudoir első osztályú volt, minden selyemből, szaténból készült és márkás ruhatervezőktől származtak. Abban pedig biztos voltam, hogy ennek a bizonyos vásárlónak az igényeit könnyedén kielégíthetjük.
Talán kissé elfogult voltam, de a legjobbat gondoltam felőle, mert jóképű volt. Vagy száznyolcvanöt centi magas, tüskés hajjal, melyben szőke csíkok futottak, erős, izmos teste volt, mint aki sokat sportol. Nem az a fajta volt, aki két egyforma hálóinget vesz, egyet a feleségének, egyet pedig a szeretőjének - valószínűleg vagy két számmal kisebbet. Nem is mért végig, mondván, olyan nőnek akar venni valamit, akinek "nagyjából a maga mérete kell", ezért ha volnék olyan kedves felpróbálni ezt a melltartót vagy ezt a bugyit. Azt gondoltam, ezzel a vevővel itt rendes, tisztességes üzletet kötünk, mely az utolsó lesz így a nap végén. Aztán bezárhatok és mehetek haza.
A férfi most két selyembugyit nézett ki, az egyik kellemes rózsaszín, a másik pedig diszkrét elefántcsontszínű. Szemmel láthatólag e kettő közül akart választani. Adtam neki két percet, aztán odamentem hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2013. 04. 7. vasárnap 06:47
Ez nagyon jó ötlet, ki kellene próbálni.
#5 genius33 2012. 04. 21. szombat 06:45
Köszi v-ir-a, de gondolom te is hasonlóan vélekedsz, nemde? nyes
#4 v-ir-a 2012. 04. 20. péntek 22:07
tetszett a sztori, de genius 33 hozzászólása szintén nyes
#3 Rinaldo 2012. 04. 19. csütörtök 09:51
Az eladó is megkapta a magáét.
#2 genius33 2012. 04. 19. csütörtök 06:53
Egye bassza, egy ilyenért én is beleerőltetem magam egy női bugyiba nyes
#1 Törté-Net 2012. 04. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?