A+ A-

Swinger klubban

Lágy zene, erotikus hangok. Ismerkedő párok, fiatalok idősebbek, mindenki tudja miért van itt. Levetkőzve gátlásaikat, felszabadultan jól érzik magukat.
Mi a pultnál pezsgőzünk. Te fekete fűzőt, tangát, harisnyatartót viselsz csipkés harisnyával, a szép lábad magas sarkú papuccsal hangsúlyozod. Én mint a férfiak többsége egy törölközőt tekertem a derekamra.
Nem először járunk itt. Átlag kéthavonta elszökünk egy estére átadni magunkat titkos, nem mindennapi vágyainknak.
A színpadon mint mindig, most is műsor. Amikor megérkeztünk sztriptíz volt, most két csaj izzasztja egymást és egy srácot.
A mellette ülünk, pezsgőzünk, figyeljük a társaságot, nézzük az előadást.
Combjaid közé húzod kezem. Érzem ahogy a látvány hatására nedvesedni kezd a puncid. Érzékien bekapsz egy epret, majd belekortyolsz a hideg pezsgöbe. A buborékos ital szád sarkán kicsurranva végigfut a nyakadon, az izgató fehérneműből kibuggyanó tökéletes kebleden. Érzékien végignyalom a pezsgő és eper keverék rajzolta vonalat, mely a bőröddel egyesülve érzéki íz kompozíció.
Közben a színpadon közeledik a végkifejlet, a színész átveszi az irányítást. Megfogja a lányok nedveitől fénylő farkát és gyors csuklómozdulatokkal rázni kezdi. Hamarosan elélvez, spriccelő ondója végiglocsolja az előtte heverő nőket, akik mint valami testápolót kenegetik el testükön.
Élvezete közben összeakadt pillantásotok.
Érzem és látom mennyire felcsigázott a látvány.
A produkciónak vége. A férfi a derekára köti törölközőjét és hozzád lép.
- Tetszett? - kérdi.
- Nagyon szép a farkad. - válaszolsz kihívón, és a törölközője alá nyulva megérinted a már ernyedt hímtagját. Pókerarccal tűri.
Tovább merészkedsz.
Már a markodban van óvatosan elkezded húzogatni rajta a bőrt. Gyorsan reagál, már elő is bújt a makkja, igy a mutatóujjaddal a fitymaféknél izgatod. Széthúzod a törölközőt és megcsodálod a már keményen ágaskodó faszt. Lágy csókot adsz a hegyére, melyen még érződik az előbb kilövelő sperma íze.
- Oké, gyertek - szól, majd megfogja a kezed és vezetni kezd a szobák felé.
Tudom hogy megint új dolog fog történni velünk. Imádom a fantáziád és szeretek részese lenni ezek megvalósulásának. A férjek többségével ellentétben imádom nézni ahogy mások kényeztetnek.
Az első ajtónál megállunk.
- Pillanat. - szól a férfi és belép, de hamar nyílik az ajtó, betessékel bennünk.
Félhomály, körülnézünk. Két középkorú házaspár enyeleg a hatalmas ágyon.
Jöttünkre a nők félrehúzódva kínálnak helyet kettőjük közt.
Mi férfiak pedig leülünk az ágy melletti kanapéra, amik kicsit magasabban vannak az ágynál, ezzel tökéletes rálátást kinálva.
Alig hogy elhelyezkedsz máris kezelésbe vesznek a lányok. Ők is amatőrök, de látszik hogy nem először játszanak együtt.
A szőke nő a melleidet szabadítja ki, végigsimítja őket, majd ujjai közé csippenti bimbóid és csavargatni kezdi. Közben a fiatalabb vörös, egyetlen mozdulattal szabadít meg tangádtól, máris a combjaid közt a feje és csiklód kezdi nyalogatni.
A színész a fejedhez térdel, Te a szádba veszed lankadt férfiasságát. Hegyed nyelvével a makkot nyalogatod, majd mikor elég keménynek ítéled végignyalod teljes hosszát. Szádba veszed golyóit. Szemed előtt vastagszik egyre tekintélyesebb méretűre.
Az idősebb csaj elengedi bimbóid, hogy a szájával kényeztesse melleid. Nyalakodást néha megszakítja hogy megfogja, és tövig bekapja a férfi faszát.
Aztán szádba teszi hogy folytasd. A vörös csaj ujjait a pinádban, egészen a méhszájadig, dugja.
A srác lejjebb húzódik, marokra fogja nyáladtól síkos faszát és erőteljes csapásokkal veregeti bimbóid. Izgalmad az egekbe szökik.
Közben észre sem vetted mikor dugta be puncidba majd minden úját a vöröske. Az újjak feszítése, a melleidet csapkodó fasz és a kép amit a feletted levő tükörben látsz, együttesen eddig nem tapasztalt ütemben repít az orgazmusig.
Kapkodó sóhajaid jelzik az öledből induló, a gerinceden végigfutó semmihez nem fogható kéjt. A pinádból fröcskölve törnek elő nedveid, amit a vörös cica nyalogat buzgón.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.17 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 10. 16. csütörtök 11:08
Közepes.
#9 sztbali 2014. 08. 19. kedd 17:38
Nem olyan rossz.
#8 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:39
Egész jó.
#7 Nelly 2012. 04. 29. vasárnap 11:06
Köszi a hozzászólásokat. Remélem folyamatosan javulni fognak a történeteim és elnyerik tetszéstetek. Ez az első.
Igazatok van. Összekeveredtek a történetek címei. Ez a swinger klubban történetem első része. Irok a szerkesztőknek javítsák ki a hibát. Remélem hamarosan jön a tényleges Swinger parkoló történetem. Elnézést.
#6 v-ir-a 2012. 04. 20. péntek 22:57
nekem tetszett smile
#5 Shavo 2012. 04. 19. csütörtök 16:13
Rossz a címe, hisz parkoló nincs is a történetbe, inkább klubb.
#4 Rinaldo 2012. 04. 19. csütörtök 09:40
Lehetne jobb is.
#3 gyuri0926 2012. 04. 19. csütörtök 07:23
A parkolóban van pult , ahol pezsgőzni lehet ? Hol ez a parkoló ?
#2 genius33 2012. 04. 19. csütörtök 06:54
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2012. 04. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?