A+ A-

A halál csókja

1895. februárja
Blackarts birtok kastélya
Melissa Grands a szalon közepén állt. Benyúlt a zsebébe és megragadta a pisztoly markolatát. Tenyere izzadni kezdett, szíve egyre gyorsabban kalapált. Minél előbb túl akart lenni az éjszakán. Ma este Blackarts márkirjának szeretője lesz, átadja a testét a férfinak, aztán megöli. Minden egyes porcikája erre vágyott. Bosszút akart állni a márkin, mert megölte édesapját.
A szalon ajtaja kinyílt, és egy magas termetű férfi lépett be a helyiségbe. Szmokingjában inkább egy nagyra nőt pingvinre emlékeztette a lányt. Barna haja hátra volt fésülve, és elegáns cofba volt összekötve. Arca görög félistenekhéhez hasonlított. Acélszürke szemei fagyosan csillogtak a szobát megvilágító gyertyák fényében. Bőre napbarnított volt, bizonyára francia édesanyjától örökölte. Pompás pédánya volt a férfiak körében. Széles mellkassal rendelkezett, keskeny csípővel és hosszú, erőteljes combokkal, ami sokszoros lovaglása során izmosodott meg.
- Jó estét! - köszöntötte a férfi, miközben meghajolt a lány előtt és kezet csókolt neki. Lehelete megperzselte Melissa bőrét.
- Jó estét! - viszonozta a köszönést a lány. Másik kezét elszakította a pisztolytól és kivette a zsebéből.
- Nos.. - kezdte a férfi- , ma este azért jött el hozzám, hogy megossza velem az ágyát, és így szeretőmmé válhasson.
Még meggondolhatja magát, és haza mehet!
- Azért jöttem, hogy egy éjszakát töltsek magával. Nem fogok megfutamodni, mert ha hiszi, ha nem, nem félek magától!
A férfi szája gúnyos mosolyra húzódott.
- Ha nem fél a nagy gonosz farkastól, akkor magyarázza meg nekem, miért reszket? - hangja olyan volt, mintha a lány testét selyem burkolta volna körül.
Melissa arca kezdett paprika vörössé válni. Mielőtt válaszolt volna, mély levegőt vett, és elszámolt húszig, így csillapítva le a haragját.
- Csak az izgalomtól reszketek. - suttogta reketten Melissa - De nem azért jöttem, hogy itt bájcsevegjek magával. Nos felvezetne a hálószobájába?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2015. 07. 26. vasárnap 09:19
Nagyon jó kis történet.
#1 Törté-Net 2007. 06. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?