A+ A-

Történetek az ókori Alexandriából 3. rész

Fordítás
Ahogy a szolgák elviszik az üres tányérokat a délutáni étkezésem után, látom, hogy Bee áll az ajtóban. Hívom, hogy kövessen a kínzókamrába.
- Bee, hányadik napot töltjük ebben a szobában?
- Uram, a mai nap a nyolcadik.
- És mi az első dolog, amit eddig mindig megtettünk?
- Uram, megparancsolod, hogy hajoljak le a szemben lévő székre. Azután olajba mártod az ujjadat, és elkezded tágítani a fenekemet. Amikor úgy érzed, hogy felkészültem, egy elefántcsont tágítót helyezel fel a fenekembe.
- Nagyon jó, Bee, de ma máshogy fogjuk csinálni. Te magad fogod felhelyezni a tágítót magadnak. Soha nem láttam még az arcodat, mialatt a fenekeden dolgoztam. Ez egy élvezetes változás lesz.
Találsz egy tégely olajat a földön és a tágítót is. Hajolj rá a székre. Mártsd bele az ujjaidat az olajba, hogy jó síkos legyen. Most vegyél egy mély lélegzetet, és folytasd a nyugodt lélegzést. Először érintsd meg az ujjhegyeddel a fenekedet, majd egy percre simogasd, és utána egy kicsit nyomd be magadnak. Nem kell sietned. Lazíts. Ha úgy érzed, kész vagy, nyomd be mélyebbre, majd lassan húzd ki. Bee, el sem hiszed, milyen szép az arcod, ahogy így játszol magaddal. Remegsz az élvezettől. Lélegezz nyugodtan, lassíts. Hagyd hogy a feneked hozzászokjon az ujjaid mozgásához.
A rabszolgalány folytatja a feneke masszírozását, miközben nézem. Hamarosan utasítom, hogy használja két ujját. Lassan és mélyen lélegzik. Egy halk nyögést hallok, ami az élvezetét jelenti.
- Úgy hiszem, kész vagy, hogy felhelyezd magadnak a tágítót, Bee. Légy gyengéd magaddal.
A rabszolgalány keze remeg, ahogy felveszi a tágítót és belemeríti az olajba. Utasítom, hogy nézzem rám, miközben felhelyezi magának. A szeme szenvedéllyel teli, ahogy félig feldugja a fenekébe a tágítót, majd lassan visszahúzza azt. Miután jónéhányszor megtette ezt, utasítom, hogy fejezze be. Vesz egy mély lélegzetet, majd teljesen feldugja magának, egészen addig, amíg csak a tágító alján lévő vékony nyak látszik ki, amellyel majd ki lehet venni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 10. 1. szombat 10:44
érdekes kis történet, olyan 8p-os lett ez is...
#4 A57L 2014. 04. 2. szerda 05:47
Nem rossz írás.
#3 v-ir-a 2012. 04. 4. szerda 20:57
nem szeretem az s/m történetet, ezt kiváncsiságból olvastam el...
és nem szerettem meg...
nem tom, én valahogy sajnálom azokat, akiken erőszakot hajtanak végre, vagy vmi úton fájdalmat okoznak nekik...
#2 Rinaldo 2012. 04. 4. szerda 06:44
Mi mindent megtehettek a rabszolgákkal,pláne a lányokkal és fiatal fiukkal.
#1 Törté-Net 2012. 04. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?