A+ A-

A kávé illata 3. rész - Végre! Férfi lettem

- Szia Évikém! Bejöhetek? - hallottam meg Anikó hangját az előszoba felől. Anyámmal épp a reggelihez és kávézáshoz készülődtünk. A legutóbbi alkalom óta, amikor Anikóval együtt voltam, eltelt 5 nap. Sok időnek tűnt. A jóhoz könnyen hozzászokik az ember. Máshogy tekintek azóta a világra, hiszen szeretőm van! Egy nő, aki ugyan idősebb nálam, de kielégít. A haverokkal ha a szex kerül szóba, már nem kell kussban maradnom, csendes büszkeséggel hallgatom őket. Észre is vettek valamit, a mosolyt az orrom alatt. Szóvá is tették, hogy biztos volt valami kalandom, de nem árultam el senkinek. Jobb is így. Mégiscsak az anyám lehetne Anikó. Nem tudom mit szólnának ha megtudnák. De nem is érdekel. Jó ez így. Csak anyám meg ne tudja. Arra kell nagyon vigyáznom.
- Szia Anikó Gyere csak be. Igyál egy kávét. - válaszolt anyám.
- Köszönöm Évikém. Mondd csak. Hétvégére van valami programotok? Szombaton leutazom vidékre anyámhoz, ilyenkor szüretelnek a kertben. Besegítenék, és hoznék haza pár láda gyümölcsöt. Viszont ehhez segítségre volna szükségem. Arra gondoltam, hogy Péter eljöhetne velem. Segítene a szüretben is, meg bepakolni is. Aztán nektek is jutna gyümölcs bőven. És vasárnap már haza is jönnénk. Anyám házában van hely. Ott tud aludni a fiad is.
Kezdett érdekes lenni számomra a dolog. Máris izgalommal töltött el, hogy Anikóval lehetek majd kettesben.
- Ha Peti akar, akkor részemről nincs akadálya. - válaszolt anyám. - Legalább kimozdul egy kicsit. És egy kis fizikai munka sem árt a fiatalembernek.
- Petikém, te mit szólsz? - nézett rám Anikó.
- Oké, mehetünk. Segítek szívesen.
Nagyon nehezen teltek a napok szombatig. Tűkön ültem, hajtottam volna előre az időt, ha mód lett volna rá. Szombat reggel aztán hamar felöltöztem. Bepakoltam a hátizsákomba a váltóruhát ,melós ruhát, meg ami az éjszakához kellhet. A korai időpont ellenére már erősen sütött a nap, lementem a ház elé, Anikó már indította az öreg Škodát. Bepattantam mellé előre, és elindultunk. Anikó igazán jól nézett ki. Egy elölgombos blúz volt rajta, és egy combközépig érő szoknya, aminek én örültem. A város határában megálltunk tankolni. Mikor Anikó visszajött a pénztártól és beült az autóba, átöleltem, magamhoz húztam, és percekig csókolóztunk. Közben a melleit is gyúrtam, majd a combjára is rátévedt a kezem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 05. 11. vasárnap 08:22
Jó kis történet.
#9 Yankie 2013. 07. 21. vasárnap 03:33
Rinaldo bakker nyes nyes nyes irj már egy történetet ember! nyes
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 17:14
Jól sikerült!
#7 mackó2009 2012. 10. 25. csütörtök 14:58
ismétlés a tudás anyja
#6 v-ir-a 2012. 04. 2. hétfő 21:57
nem volt rossz...a kommenteken jót derültem smile
#5 XXIII.István 2012. 04. 2. hétfő 12:02
Rinaldo! Írd már meg, hogy a fiú mit kiáltott a barát "nőlye" "mellet" - és mi is van ezzel az általad írt mellel....???? Na és mit kell érteni a "nőlye" szó alatt?
#4 Rinaldo 2012. 04. 2. hétfő 08:04
A nagy baszásban,nem vették észre a haza térö mamát és lebuktak.A fiú kiált a barát nölye mellet.
#3 genius33 2012. 04. 2. hétfő 07:41
Csatlakozom az előttem szólóhoz smile
#2 tiborg 2012. 04. 2. hétfő 01:02
Szepen megirt es hiheto...de nem izgalmas...tobb,szaftosabb reszlet kell.
#1 Törté-Net 2012. 04. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?