A+ A-

Álcázott pornó casting

A történet egy áprilisi buliban történt, valamikor 2006-ban. Az egyetemi idő alatt gyakran csináltuk, hogy az albérlet az egyetem közelébe volt, a kocsit az egyetemen hagytuk lent, és így séta volt pár perc az egyetem, de a parkolásért nem kellett fizetni, amely mostanában arany árban mozog. Az albérletben már fent volt kisebb gyűlés névnapot ünnepeltek, és beszálltunk mi is. Telt múlt az idő, pia már nincs, de a hangulat jó, irány egy környéki kocsma. Az egyetemisták kedvenc helye ez, közel van, majdnem mindig nyitva, és jó bulik vannak, itt most karaoke buli volt, amire csak akkor szállok be, ha sokat iszok. Ezen az estén ezzel nem volt gond, mert sokat ittunk, vodka, whisky, tequila és pezsgő is volt...na a pezsgő nekem a végem ilyenkor egész este keményen áll, és ez mondjuk táncolásnál is könnyen észrevehető ha valaki hozzámér mondjuk a hátsójával. Már hetekkel ezelőtt kinéztem egy csajt az egyetemen, és most láttam itt. Csinos, vagány, és az a nem fél semmitől típus. Combfix, tűsarkú piros, piros kockásszoknya, fekete felső, szolis barna szín... és a sok pezsgő hatása máris irányt vett rajtam. Szerencse, ha van kapcsolatom, akkor nem lépek félre, de ekkor sem volt, így egy kis rosszalkodás belefér. Finoman odaléptem kezemmel a vállát fogtam, fülébe súgtam, a hajába szimatoltam, és beszélgetni kezdtünk, bókoltam, mert ha valami szép, akkor azt meg kell dicsérni, de nem taplónak lenni, vagy nyálasan mondani folyamatosan az unalomig ismert vackokat, hanem a valós és tényleg egyedi bókokat kell mondani. Minden nő azt szereti, ha meglátják rajtuk, azt amit ők is szépet tartanak magukon, ha a szemüket, akkor a szemük világát kell dicsérni, vagy szemük mélységét, és nem csillog mint a csillag vagy hasonló vacak dumákkal operálni.
Ez a lány a kisugárzásával hódított, ahogy mozgott, ahogy öltözött, ahogy táncolt, látszott a stílus rajta, érzéki igényes, és tudja jól mit kell felvenni, hogy felkeltse a férfiak figyelmét. Nem pasikét, ő rájuk nem nézett, hanem a férfiakra. Hölgyek, ez a fontos, az összkép, lehet szép szemed, de ha valakinek nem olyan szép a szeme, de sokkal jobban látszik, hogy össze van rakva, akkor sokkal vonzóbb lesz, mint ti.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 03. 26. szerda 04:49
Nem rossz
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 22. kedd 10:16
Zavaros.
#6 genius33 2012. 02. 16. csütörtök 20:30
Lehetett volna jobb is de nemrossz smile
#5 v-ir-a 2012. 02. 16. csütörtök 19:56
átlagosnál gyengébb számomra...de ez ne vegye el senki kedvét az olvasástól...az írónak pedig az írástól smile próbálkozz
#4 t2006 2012. 02. 16. csütörtök 15:43
Azért nem írok történeteket, mert én is csak ilyet tudnék! Ilyen szarral pedig nem égetném még a nickemet sem!
#3 Pavlov 2012. 02. 16. csütörtök 10:03
Inkább gyengus.
#2 Rinaldo 2012. 02. 16. csütörtök 07:34
Nagyon jó a történet, lehetne folytatása is.
#1 Törté-Net 2012. 02. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?