A+ A-

A Paddles-klub

Az esti programhoz Heather testhezálló gumi miniszoknyát vett fel, három hüvelyk magas tűsarkú cipőt és egy fél pólót, melynek elején csillogó ezüst betűkkel ez állt: Istennő. Úgy tervezte, elmegyünk Manhattan egyik S&M klubjába, a neve Paddles. Nem mintha ez lett volna első kiruccanásom New York csaknem alvilági BDSM színterén, mégis kissé viszolyogtam az egész ötlettől. Olyan érzés, mintha valaki az éjszakai ivászat után menne templomba vagy az anyósához teázni. Másrészt viszont Heather időnként szükségét érezte annak, hogy nyilvánosan verjék el a seggét. Ne kérdezzék, miért, mert magam sem tudom.
Mikor először indultam felfedező körútra a BDSM világába, az első dolog, amin meglepődtem, az volt, hogy szex szinte alig keveredett az S&M játékkal. A legtöbb kívülálló hajlamos azt hinni, hogy ez valami szexuális flúg, de akik benne vannak, tudják, hogy ez elhatárolódik a szexuális tevékenységtől. Még azt is ritkán látni, hogy emberek megcsókolják vagy megsimogatják egymást az ilyen nyilvános partikon.
Az ezen résztvevők nagyon is komolyan veszik az egészet. Teljesen lefoglalják őket a játékaik. Többször is láttam, hogy emberek műsort adnak elő és bemutatják hordozható játékdobozaik tartalmát, gyakran részletesen - és látható büszkeséggel - magyaráznak el minden egyes husángot, korbácsot, bilincset meg az ördög tudja mi minden egyéb vackot, amikkel játékosan kegyetlenkednek. És ami még komikusabb, az az őszinte érdeklődés, amellyel honfitársaik figyelték ezeket a bemutatókat. Ha valaki új módszert talál ki, hogyan lehet egy közönséges háztartási eszközzel elverni valakinek a seggét, az igen nagy érdemnek számít.
Az egyetlen, ami talán még ezeknél a játékszereknél is fontosabb, az nem más, mint az S&M divatja, a ruhaviselet, ami gyakran igen bonyolult tervezésű szürreális kosztümöket jelentett. Az S&M parti egyfajta színház. Jelmezbál, amit a résztvevők maguk terveznek, ruhabemutató. A legjobb, mikor szép embereket látunk elegáns erotikus kosztümökben, melyek egy sci-fi fantázia filmben is elmennének. A rosszabbik része a dolognak, mikor löttyedt öregembereket láthatunk, dagadt pocakjuk lóg a bőrövük felett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2015. 03. 12. csütörtök 10:57
nekem nagyon tetszett, talán lehetett volna a duplája a terjedelme, de már csak az én gondom, 8p lett folytasd...
#5 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:30
Nem rossz.
#4 papi 2013. 09. 6. péntek 05:10
Tetszik.
#3 Kaszkadör 2012. 02. 15. szerda 11:16
smile
#2 Pavlov 2012. 02. 10. péntek 20:36
Tele van jó ötletekkel, de a kidolgozás valahogy hiányzik. Mindenesetre jó látni, hogy van egy ilyen ígéretes író a piacon.
#1 Törté-Net 2012. 02. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?