A+ A-

Olvadó jéghegy 2. rész

A bokáján köröztem a hüvelykujjammal. A testét néztem, a gyönyörűt. Mind az összes dombokat, hajlatokat, völgyeket. Sóvárogtam rá, persze, hogy bejárjam őket, de tudtam, hogy nincs még itt az ideje. Soha nem okozott gondot az önmegtartóztatás. Szükséges is volt, hogy semmiképpen se az - amúgy bennem élő - vadállatot lássák, ha rám pillantanak. A kialakult taktika szerint mindig megvártam a fölkínálkozást. Hogy aztán ez nyílt - e és szégyentelen, vagy szemérmes, ráutaló - az engem már nem érdekelt. Legjobban a kettő sajátos keveréke tudta fölkorbácsolni a vágyaimat. A hüvelykujjammal hosszan köröztem a bokáján, vártam, hogy magához térjen. Hogy valami módon fölvegye velem a kapcsolatot. Végül rám nézett. Haja csapzottan a szemébe hullott, nem láttam a tekintetét, de a fejét fölemelte egy pillanatra. Aztán visszahanyatlott a párnára és magzati pózba gömbölyödött.
- Jó - mondtam - ezt vedd föl, nehogy megfázz.
Hálóköntöst terítettem rá, és kimentem a fürdőszobába. Bedugaszoltam a kádat és megeresztettem a vizet, én pedig beálltam a tus alá. Gyorsan lecsutakoltam magam, könyökömmel ellenőriztem a leeresztett vizet. Illatos fürdősókat hintettem bele, fürdőhabot csorgattam, rózsaszirmot négy marokkal szórtam, aztán fölöltöztem. A zakót hagytam a kád melletti széken - hadd szokja, hogy férfi van a háznál. Amikor visszatértem a hálóba, ugyanabban a pózban feküdt, ahogy otthagytam. A köpenyt időközben fölvette, szemét a semmibe fúrta. Kezemet nyújtottam - nem reagált. Pillanatig vártam, aztán fölnyaláboltam és kivittem a fürdőbe. Óvatosan tettem le.
- Fürödj meg - mondtam. Gyorsan javítottam:
- Megfürödhetsz... Ha akarsz - tettem hozzá bátortalanul.
Megzavart a szótlansága, a közönye.
- Én máshol leszek.
Először szólalt meg:
- És aztán?
- Aztán? A szekrényben találsz ruhát. Nem a legújabb divat, de szabályszerűen takar. Van ott némi pénz is, taxira. Ha akarsz, elmész. Ha akarsz, maradsz.
Kissé zavartan nézett rám. Valahová a szemem mellé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 21. szombat 07:30
Eltekintve attól, hogy hogyan kezdődött a történet az első részben, nagyon jó.
#4 Bikmakkocska 2012. 11. 12. hétfő 12:12
Nagyon jó!
#3 Pierre19 2012. 02. 7. kedd 08:16
Jó a történet, és főleg nincs túlírva.
#2 x124 2012. 02. 2. csütörtök 19:33
#1 Törté-Net 2012. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?