A+ A-

Érzéki kaland a SzexRandiról

Elég régóta vagyok a szexrandi vendége, kisebb-hosszabb időszakokra. de ilyen még Velem sem esett meg, úgyhogy meglepődtem. De nagyon kellemesen fejeződött be.
Egyik nap szabadságon voltam itthon és elkapott a testiség utáni vágy, mivel elég rég volt részem Férfi által nyújtott érzéki örömben. Módosítottam adatlapomon, hogy a többi felhasználónak is egyértelmű legyen, itt egy Nő, aki a mai nap nagyon kapható pár forró és érzéki órára. Jöttek is a levelek, így volt lehetőség válogatni a lehetséges partnerjelöltek közül. De a hirtelen jött érdeklődés és az időhiány miatt nem volt túl sok esély a válogatásra, így lecsaptam egy régi-régi ismerősre, aki el is indult a megbeszélt helyre.
Közben kaptam egy újabb levelet, amelyben egy felettéb szimpatikus és energikus fiatalember jelentkezett, így gyorsan elkezdtünk levelezni. Kezdtem közben bánni, hogy a régi ismerősnek hamar adtam választ, de mivel nem szeretem a kimondott szót visszaszívni, így új ismerősömnek mondtam, hogy a mai nap sajnos ugrott. Leveleztünk ettől függetlenül tovább és megtörténtek a fotó cserék és egyre jobban elkapott az izgalom, hogy mégiscsak találkoznunk kellene, mire Ő felvetette, hogy nem szeretnék-e esetleg duplázni a délután folyamán? Hirtelen döntöttem és megírtam neki, hogy hol talál és mikorra jöjjön, gondolván, régi ismerősömmel addigra úgy is végzünk és rövid úton eltanácsolom. Hozzá teszem, némi kétely volt bennem, hogy új ismerősöm megjelenik-e.
Közben megérkezett régi-régi ismerősöm, akit már 1,5 éve nem láttam, a szikra nem robbant közöttünk, így barátságos beszélgetést folytattunk vagy egy órán keresztűl. Közben elég sűrűn lestem az órát, hogy mikor jön el az Én időm, amikor is be kellene jelentkeznie telefonon új ismerősömnek, hogy az épület előtt áll. Egyre izgatottabb lettem, pedig esély volt rá, de nem lehettem benne 100 %-ig biztos. :) És eljött az idő. Régi ismerősöm elköszönt, egyedül maradtam.
Nem telt el 15 perc és csörgött a telefonom, ismeretlen szám, így reménykedve vettem fel. Új ismerősöm volt és közölte, itt áll az épület előtt. Bizsergés futott át rajtam, miközben elmondtam neki hogy jut be és várom az emeleten. Az ajtóban vártam, mikor megjelent a lépcsőfordulóban egy energikus, helyes, igazi Férfi. Széles mosoly az arcán és erre még jobban megbizseregtem. Beengedtem és arra sem volt időm szinte, hogy az ajtót belülről bezárjam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2014. 11. 8. szombat 06:19
6P
#4 papi 2014. 05. 11. vasárnap 07:44
Nem dobott fel
#3 v-ir-a 2012. 02. 2. csütörtök 21:36
rövid, és úgy hirtelen lett megírva ( legalábbis én úgy érzem), ha nem , akk elnézést kérek, de ettől függetlenül érződött a szenvedély... és nekem ez a fontos smile
#2 Pavlov 2012. 02. 2. csütörtök 18:58
Nagyon vegyes... ÉS sok benne a nyelvhelyességi hiba.
#1 Törté-Net 2012. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?