A+ A-

Egy naplóból 11. rész

Sziasztok. Mostanában semmi érdekes nem történt velem, a szokásos szeretőmhez nézek be néha, illetve halasztódik egy kellemes élmény. Írt e mailt Hedvig, hogy Lotte mégsem jön. Összejött egy másik csajjal, és élete első leszbikus élményét teljesen ki akarja élvezni. Nem hibáztatom végülis, bár a kis szöszit jó lett volna kipróbálni. Szóval, akkor folytatnám a naplót. Ismét elég perverz rész következik, gondolkoztam is, hogy kihagyom, de akkor csorbul a napló teljessége, már ami ezt a zömített, általam formált verziót illeti. Szóval tovább olvasni csak saját felelőségre. Szóval:
- Azután történt nem sokkal, hogy véget ért életem első hosszabb kapcsolata, és Belgiumba kellett üzleti ügyben utaznom. Postakocsival mentem, nem volt kedvem se a lovagláshoz, sem vonathoz sem, kellemes volt az út, főleg mert rajtam kívül csak egy utas volt. Egy ravasz, leginkább szélhámosnak mondható figura. Számtalan nőt elcsábított már, hamar megtaláltuk a közös hangot, mivel én is sok nőn voltam már túl akkorra. Mikor célba értünk, hozzám fordult:- Cimbora, ha adsz 10 aranyat, egy igen izgalmas titkot osztok meg veled. Hát, ez nem volt kis pénz, de akkor már jól álltam anyagilag, gondoltam lássuk. Miután oda adtam, suttogóra fogta a hangját: - Van egy apáca zárda, ami nem éppen az egyház kívánalmai szerint működik. Az apácák a helyi parasztlegényekkel, valamint utazókkal is szívesen hemperegnek pár aranyért. Emellett még egy árvaházat is fenntartanak, ahol a nagy vallási buzgalom és gondoskodás mellett azért az árváknak dolgozniuk is kell, szintén jelentős pénzeket biztosítva a zárdának.
- Miután megmondta címet, és egy titkos jelszót, kíváncsian útnak eredtem, most már lóval. Oda érve el is bizonytalanodtam, biztos bolondot csináltak belőlem. De oda érve, épp a zárda kapuján három parasztlegény jött ki, és az őket ki kísérő apácák igencsak viháncoltak. Ránézésre mindnek szép arca volt, egy sem volt több harminc esztendősnél. Rögtön észrevettek:
- Mi járatban utazó? - Kérdezték hamiskásan mosolyogva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 10. 10. péntek 05:18
9P
#5 listike 2014. 03. 23. vasárnap 13:21
Jó.
#4 papi 2013. 12. 21. szombat 11:12
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 15. péntek 11:51
Elmegy.
#2 Pavlov 2012. 02. 1. szerda 21:48
Kesze-kusza...
#1 Törté-Net 2012. 02. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?