A+ A-

Szülinapi ajándék

Jó pár évvel ezelőtt ismerkedtünk meg Beával. A nagy mellei, a szép nagy és keres segge és persze a szemei tetszettek meg először legalábbis ezek miatt akartam vele azonnal ágyba bújni. Nem hagyta magát. Vadászni kellett, ami persze jó is volt, mert aki könnyen adja magát az ugye nem annyira értékes trófea. Merthogy akkor még trófeaként gondoltam rá. Az ismerkedés a már megszokott módon történt, kávézók, éttermek, mozi meg színház és közben, valamint ezzel együtt az ágy. Hol az övé, hol az enyém, ez mindegy volt. imádta, ha nyalom, de még jobban, ha hátulról kutya pózben dugtam, míg ő a csiklóját dörzsölte. Én előre nyúltam és markoltam a hatalmas melleit és majdhogynem a méhéig feltoltam a makkomat hatalmas mennyiségű spermát lőve a hüvelyébe és szerintem a méhébe is. össze is házasodtunk egy év múlva, mert nem csak a szex volt jó, hanem majdnem minden más is, ami meg nem, az épp elég vitát generált, hogy ne legyen unalmas az együtt töltött idő. Ideális kapcsolat volt.
Már ezek alatt az évek alatt is sokat gondoltam arra, hogy irígy barátaimat megajándékoznám azzal, hogy ők is jól megdughatják kedvesem, kielégítve mindannyiunk vágyát. Szívesen néztem volna kívülállóként, hogy hogy tölti tele valaki más is általam imádott pináját. Persze annyira szerettem, hogy nem mertem rákérdezni nála, szex közben azonban imádtam beszélni. Kérdezősködtem, hogy mi hogy legyen, mit szeretne?
- Kitunkolod a pinádból a spermámat az újjaiddal? Hmm? Kell? Ha beléd élvezek, tisztára szopsz majd?
És ő mindig igent mondott! Fel sem fogtam, hogy ezzel ő a gátlástalan nők közé tartozik valójábam, hiszen nem minden nő mondja ki ezeket és nem mindegyik szeret kefélni is meg szeretkezni is főleg nem akárhol és akármikor. Basztunk liftben, erdőben, vadászlesen, sőt barátainkhoz elmentünk vendégségbe és az ő fürdőszobájukban si lerendeztünk egy gyors menetet, ami ráadásul csak nekem volt jó, mert hatalmasat élveztem, de ő nem tudott még felpörögni sem, viszont egész hátralévő időben - ahogy később elmondta - azon izgult, hogy senki ne vegye észre, hogy a spermám csorog a lábán, bele a kis magasított nyitott szandáljába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 16. szerda 15:43
Szép, házaspár.
#3 listike 2014. 10. 20. hétfő 17:00
Nem tetszett.
#2 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 08:01
Érdekes smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?