A+ A-

Mesélj valami izgatót! 4. rész

Fordítás Brodosis nyomán
Sokszor elképzeltem a jelenetet, de most mégsem hittem a szememnek. Wanda megdöbbent arckifejezéssel ült egy fotelben, egyik lábát átvetve a karfán, a bugyija félrecsúszva. Az ujjaival széthúzott puncijának rózsaszínű kis ajkai nedvesen csillogtak. Egy kis ezüst színű vibrit tartott a másik kezében, hegyét a csiklójára irányítva. A farkam képei szétterítve hevertek mellette egy kis asztalkán. Rám meredt, mint a szarvas a fénykévében. Mindketten visszafojtottuk a lélegzetünket. Csak a vibrátor zümmögése hallatszott a hirtelen beállt csendben. A sokk kiült az arcára, ami a másodperc törtrésze alatt tűzpirossá változott. Aztán elszakítva tekintetét az enyémtől, a meredt farkamra nézett, a meztelen testemre, majd vissza rám, és nagy levegőt véve rám kiáltott: 'Kifelé!! A rohadt életbe, azonnal tűnj innen!' A lábait összerántotta; a vibri a földre pottyant, ahol tovább zümmögött. Sebtében magára rántotta az ágytakarót, és tovább üvöltözött. 'Mi az isten... Húzz már ki innen, Walt, Jézusom!' Az éjjeliszekrényről felkapott egy magazint, és felém dobta. A mozdulat a földre söpörte az átküldött képeket. Felugrott a fotelből, és felém rohant, hogy rám csapja az ajtót. Nem mozdultam, csak tartottam az ajtót, ahogy beléptem. Hagyta az ajtó ráncigálását, és öklével ütni kezdte a mellem, taszigált kifelé, hangosan szórva rám az átkait. A mobilom a földre esett. Egy fejjel magasabb, jóval erősebb lévén, megragadtam a csuklóját, és eltartottam a testét magamtól.
Ahogyan a szorításomból szabadulni próbált, a takaró lejjebb csúszott. Egy átlátszó melltartót és csipkés bugyit viselt. Feldúlva nézett rám, könnyekkel a szemében; még sose láttam ilyennek. Most aztán csattanós választ kaptam a magamban feltett kérdésekre! Csapkodott volna, de én csak tartottam erősen. 'Wanda! Nyugi! Wanda, állj le!' Tovább küzdött, és rúgni próbált; lecsúszott a takaróra, térdre esett előttem. A csuklójánál fogva tartottam, ahogy tovább szipogott a földre horgasztva a fejét.
Micsoda állat voltam. Becsapva és kiábrándultnak éreztem magam. 'Szóval csak duma volt az egész, Wanda? Mi?' Majdnem üvöltöttem; visszautasítására csak jobban felgerjedt a dühöm, no meg méretes farkam, ami most a feje felett himbálózott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2016. 09. 17. szombat 08:23
izgató lett folytasd... 10p
#6 vakon53 2015. 12. 7. hétfő 20:17
Szuper volt várjuk a feleségemmel a folytatást 10pont
#5 genius33 2012. 02. 5. vasárnap 08:02
Kérek én is folytatést!!! smile
#4 tomjoe 2012. 01. 30. hétfő 15:05
egyet értek
#3 czellerarpad 2012. 01. 30. hétfő 09:33
Sok az ismétlés, ez is volt már. Inkább a sok félbeszakadt történetet kéne folytatni.
#2 Kaszkadör 2012. 01. 30. hétfő 07:49
Szuper volt várom a folytatást 10pont nyes
#1 Törté-Net 2012. 01. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?