A+ A-

Fürödni jó

Melissa hanyatt dől a meleg, habos vízben, elégedetten sóhajt fel, érezve a selymes nedvességet, amint testét simogatja. Kortyol egyet a borából és lehunyja szemét.
Ritka alkalom az ilyen; Mick egész nap távol van, ő pedig már végzett az összes házimunkával. A fürdőszoba függönye elhúzva, kellemes arany csillogássá szelídítve a késő reggeli napfényt. Halk zene szűrődik be a nappaliból.
Melissa levendulával illatosította a vizet; imádja ezt a meleg, érzéki aromát. Kezét lassan a mellére csúsztatja és elmosolyodik, mikor mellbimbói azonnal reagálnak. Most a fürdőkád fölött a törülközőért nyúl, szárazra törli két kezét, aztán a mobiltelefonért nyúl. A címlistán csak egy C betű látszik; megnyomja a hívógombot.
- Szia, Mel. Örülök, hogy hallom a hangod. Hogy mennek a dolgok?
- Remekül; nagyon jól állnak a dolgok, ő most nincs itthon, úgyhogy gyere át. Az ajtó nincs bezárva, én meg a fürdőkádban vagyok. Emlékszel, mit mondtam?
- Naná, hogy emlékszem... tíz perc és ott vagyok.
- Jó fiú vagy. Jusson eszedbe minden, amit mondtam, de rögvest.
- Úgy lesz. Viszlát.
Melissa kikapcsolja a telefont és a fürdőmatracra ejti. Fogja az alvómaszkot és felveszi, gondosan eligazgatja. Lazítani próbál. Egyik kezével gyengéden cirógatja a melleit, hogy mellbimbói kemények maradjanak és vágyakozóak. Másik keze lesiklik a hasára, lágyan csúsztatva a habon. Kitapintja a szeméremajkait, és igyekszik nem gondolni arra, mikor jön meg ő... és mit tesz majd vele.
Valami hangot hallott a nappaliból? Melissa a fülét hegyezi, lélegzetét is visszafojtja, de csak a halk zenét és saját pulzusát hallja. Olyannyira feszült, hogy szinte szétveti az izgalom. Semmi más hangot nem hall; nem bírja tovább visszatartani lélegzetét, úgyhogy megint hátra kell dőlnie, hogy normálisan lélegezhessen.
Egy pillanatra elbizonytalanodik... mi van, ha valaki más akar bejönni? Az egész tervben csupán a nyitott ajtó zavarta. Gondolhatott volna arra, hogy ad őneki is egy kulcsot, ez esetben viszont képtelen lenne nesztelenül belépni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:11
Nem jött be.
#4 papi 2013. 09. 18. szerda 08:35
Egész jó.
#3 genius33 2012. 11. 18. vasárnap 16:04
Tuti smile
#2 Pavlov 2012. 01. 26. csütörtök 13:17
"véső sóhajtás"???
Egyébként a jelen időben írt történetek nekem nagyon... idegenek.
#1 Törté-Net 2012. 01. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?