A+ A-

A jó pap is holtáig tanul!

Az USA-nak színes bőrű elnöke lett. Ők már tudnak valamit! Új év, új szelek fújnak felénk is.Talán meg kellene fontolnom nekem is, hogy ideje volna a sokadik csalódás után, elszakadnom a tradíciónális eszményképemtől, elérkezettnek éreztem az időt az ismeretlen kipróbálására.
A szőke hajú, kék szemű, karcsú testű női ideálom, eddig csak ritkán hozott kölcsönös szerelmet és valami mégis feléjük hajtott. Talán azért, mert könnyebben kaphatóak voltak flörtölésre, de emiatt, gond nélkül tovább is tudtak lépni, ha úgy hozta kedvük.
Már Karácsony előtt sikerült megejtenem az első randevút, azzal a kedves kis boszorkánnyal, akinek a hangja olyan szinten elvarázsolt, mint még soha senkié.
A társkeresőn és az iwiw-en lévő fotóitól kissé megtorpant az udvarlási szándékom! Mert a fürdőruhás tengeri pózolása azt kérdeztette velem, hogy ennél a Mis Európa kinézetű gyöngyszemnél akarok én labdába rúgni? A dús fekete frizurája körbe ölelte a baba arcát, amit két hatalmas élénk kék drágakő szeme díszített. Helyén volt minden egyes domborulata.
Csak bámultam a képét és gondoltam ez a szépség is csak szórakozni akar, mint az a kisebbség a társkeresőkön, akik egy darabig futtatják a barátkozási szándékot. Az ember már kezd hinni a mesében, hogy megtalálta a saját hercegnőjét. Randik, vacsorák, közös programok és még az ágyban is olyat nyújt neki a kedves, hogy egy gésának is becsületére válna. Azután egyszer csak elutasítja a következő randevút, azzal, hogy meggondolta magát. A második, harmadik ilyen eset után, férfi legyen az, aki nem magában kezdi keresni a hibát, ami persze szorongást és még erekciós zavarokat is okozhat.
Ez esetben is hagytam magam vezetni a "táncban", mert az apró örömökre is szüksége van a vágytól duzzadó szervezetünknek. Habár már régóta komoly kapcsolatra áhítozom.
Gyanúmat az is megerősítette, hogy a többszöri állítólag frenetikus aktusunk ellenére, nem igazán akart az otthonába hívni. Ennek persze ellent mond a reális gondolkodás.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 06:03
Kicsit gyenge!
#5 listike 2014. 07. 25. péntek 11:15
Nagyon jó írás.
#4 papi 2014. 05. 4. vasárnap 10:26
Nem rossz
#3 tiborg 2012. 04. 28. szombat 05:04
Trefas,de csak gyengen........
#2 Mikey 2012. 03. 2. péntek 00:37
Bevallom férfiasan, nem volt türelmem végigolvasni a történetet.
A nőgyógyászos büdös puncit cifrázós résznél kezdett igazán elmenni a kedvem, aztán ez: "kihámozta a gatyámból a három "méhet", egy dolgozót és a két herét" - ne már!
#1 Törté-Net 2012. 01. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?