A+ A-

A jó fiú

Mikor először láttam Joshuát, az Avenue-n csetlett-botlott végig déli tizenkettőkor. Le volt égve, részeg volt és a fellegekben szárnyalt. Háromrészes öltöny volt rajta, amiről minden bolond láthatta, hogy jó drága. Nem vagyok oda az öltönyökért, de még én is szerettem volna végigsimítani azon a sötétszürke szöveten. Biztos olyan érzés, mint a folyékony selyem. Borotvált feje langusztaként csillogott az alkoholtól. És cigarettázott, mégpedig úgy, ahogy csak egy rendesen beszívott egyén cigarettázik. Nemcsak hogy dohányzott, hanem oly erővel szívta a füstszűrőt, hogy már azt vártam, mikor szippantja be az egész szálat a szájába.
Valami vonzott hozzá... be kell hogy valljam. Sugárzott róla, hogy engedelmes. Olyan férfi volt, aki elvesztette önkontrollját, és segítségre volt szüksége. Egy kis gyengéd szeretetre. Vagy hogy jól elverjék a seggét. "Fej vagy írás"... lehet dönteni.
Lábaim egyre csak vittek felé, még mielőtt az egészet átgondolhattam volna. Csak reméltem, hogy aranyra leltem. Olyan férfira, aki a vállán hordozza a világ terheit, és kell neki egy nő, aki noszogatja. Keményen fogja. Imádom a hatalmat, és bukok az olyan férfiakra, akiket be lehet törni. Ki tudja, mi okból, de ki akartam kezdeni ezzel a fickóval.
- Mi a gondja? - szóltam oda neki. Egy beton virágosládán ült, melyben egy csenevész pálmafa állt. - Miért van így kiütve már kora délben?
Gondoltam, legjobb, ha pontosan tudja, kiféle-miféle vagyok már mindjárt az elején. Ha ez a fickó az enyém lesz, ismernie kell valós énemet az első pillanattól kezdve.
Pislogva nézett fel rám, aztán újabb hosszú szippantás következett a cigarettájából.
- Nem vagyok részeg - minden szót óvatosan ejtett ki. Ez a megfontolt és igen lassú beszéd kétségkívül jelezte, hogy teljesen ki van ütve.
- Dehogyisnem - sóhajtottam fel, és egyik fekete tűsarkamat a virágosládára támasztottam. Szeme egyvonalban volt a lágyékommal, és a mozdulatomtól rövid szoknyám feljebb csúszott. Minden kétséget kizáróan rálátott a lágyékomra, és ez így rendben is volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2015. 03. 12. csütörtök 10:55
nagyon jó lett és így tovább folytasd...8p lett
#5 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:29
Egész jó.
#4 papi 2013. 09. 6. péntek 05:09
Nagyon jó
#3 gerontofil 2012. 02. 1. szerda 13:53
Valóban jó kis írás... smile
#2 genius33 2012. 01. 20. péntek 14:30
Jóóóó smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?