A+ A-

Egy hihetetlen éj...

...ma este buli a csajokkal... hm rég volt már ilyen... ki kell tenni magamért. Jól akarok kinézni, és jól akarom érezni magam. Azt mondták nem kell nagyon kiöltözni, egy bárba megyünk. Csak kényelmesen!
Izgatottan készülődtem. Egy frissítő tus után a tükör előtt néztem magam, mi is lenne ma a legmegfelelőbb öltözet. Közben átlengett a testápoló finom illata.Jólesett ahogy végig kentem magam vele. Szépen ragyogott tőle a barna bőröm.A simogatásba belebizsergett a testem. Vágyom az érintésre. Egy igazi férfi forró ölelésére, miközben magáévá tesz.Melegség öntött el, és a mellbimbóim megkeményedtek.Az órára pillantva jobbnak láttam nem ábrándozni.. elkések a végén... Fehér fehérnemű mellett döntöttem. Szinte világított rajtam a fehér csipke tanga, és a hozzá tartozó melltartó. Úgy döntöttem csak 1 világos farmert és egy fehér inget veszek fel, amit türkiz kiegészítőkkel fogok feldobni, és az elmaradhatatlan magas sarkú cipő. Hm, ok. Egy kis smink, megigazítom a hajam, és indulok. Kimenet még belenéztem a tükörbe...Minden rendben volt, a fenekem kerekségét kiadja a rásimuló farmer, és még nyugodtan kigombolhatok egy gombot az ingen, így kacéran kivillan néha a melltartó széle, és a dekoltázs is elég sexi...:-)
...a bárban sokan voltak. Az egyik szélső asztalhoz ültünk. Koktélt rendeltünk. Beszélgettünk, nevetgéltünk...Néha körbemustráltuk a jelenlévő pasikat, de igazából senki sem bizsergetett meg...kicsit el is ment a kedvem. Reméltem les ma valaki...
Már épp indulni készültünk, mikor egy csapat hangos férfi állt meg a pultnál. Wiskyt rendeltek... Egyikőjük megfordult és körülnézett. Összeakadt a tekintetünk. Magas volt, barna, nevetős, huncut barna szemekkel. Rásimult az ing, ami kicsit ki volt gombolva, a ujja feltűrve.
Széles volt a háta és izmos a karja. Jézusommm, de jól néz ki!!!
Mit tegyek?? a Barátnőim már nyűgösek, haza akarnak menni... Én nem maradhatok itt egyedül! Miközben fizettünk és indulni készülődtünk, a szemem gyakran összeakadt az izgalmas idegennel. Kifele menet végig nézett és mikor mellé értem finoman megfogta a karomat.
- Lenne kedve inni még velem egyet, kérem!! - suttogta a fülemhez hajolva.
Remegett mindenem az izgalomtól... alig bírtam kinyögni, h igen, minden vágyam ez!!!
Rendelt és miközben kortyoltuk az italunkat a szemünket le sem vettük egymásról. Izzott a levegő köztünk... Egyik keze a térdemen pihent, szemei időnként a mellemet vizslatták. Felizgatott ez a tüzes tekintet.
Aztán egyszer csak spontán mondta, h itt van a közelben a lakása és szeretné, ha vele tölteném az éjszakát.
Kedvesen fogta a kezemet úgy húzott maga után a ház folyosóján...
A lakás szép volt...Igazi férfilak...nem mondott semmit, csak húzott maga után egészen a hálószobáig.
Egy pillanat alatt a hatalmas ágyon találtam magam.. nyelve a számban. Ízlett a csókja, az illata. A blúz dekoltázsát széjjelebb húzva belecsókolt a melleim közé. Éreztem az izmait, ahogy megfeszültek. Vadul csókolt, egyre hevesebben. Kezei már tépték rólam a nadrágot, és a blúzt..Én is hasonlóképp cibáltam róla le a ruhát. Vágytam látni, érezni ezt a testet.
A melltartó pántot lehúzta és csókolta a vállam a nyakam. Éreztem a farkát mennyire kíván. Bekapta a mellbimbóimat. Szopogatta, szívogatta, erős kezei markolásztak. A lábaim akaratlanul szétnyíltak és ő közé feküdt. A bugyi még rajtam volt, de a vágy nedve már átitatta.Nem vette le csak félrehúzta és egy hirtelen mozdulattal már bennem is volt. Vadul nyomta belém, de én pont erre vágytam. Nyögései a fülembe hasítottak. Belém feszült és csak nyomta, miközben a számat harapta. Kezeim a hátát karmolászták, majd a fenekét fogtam és húztam még jobban magamba...Lassított, majd végül kivette.
Most már csendesült vadsága... finoman simogatott, feltérdelt, lehúzta rólam a bugyit. Simogatta a combom. Fel a csiklómig. Ujjai finoman játszadoztak vele, és közben nézett a szemembe, figyelte, ahogy a melleimet simogatom. Most láttam csak milyen szép a farka is... Kívántam, érezni akartam a számban. Csókolgatta a combom, aztán a nyelve hozzáért a csiklómhoz. Kezeivel szétnyitott, h még jobban hozzáférhessen
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 10. 6. csütörtök 09:19
Egyszer elmegy.
#6 vakon53 2016. 03. 12. szombat 21:25
Nemrossz.
#5 listike 2013. 10. 20. vasárnap 07:29
Nem a legjobbak közé tartozik.
#4 papi 2013. 10. 16. szerda 17:51
Nem rossz
#3 Pexi 2013. 10. 16. szerda 09:31
Kitűnő! De ugye nem nő írta?
#2 Rinaldo 2013. 10. 16. szerda 07:41
Elég jó.
#1 Törté-Net 2013. 10. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?