A+ A-

Ahogy a karrierem kezdődött...

Sziasztok!
Történetem akkor kezdődött, amikor párom meglátott egy hirdetést az újságban. Egy reklámhoz kerestek mellékszereplőket. De csakis nőket.
Férjemnek jó állása volt, a pénzel nem volt gondunk, de ő tudta, hogy engem vonz a szereplési vágy. Kicsit visszafogott voltam ettől az egésztől, de azért titkon tetszet, ahogy megpróbált rábeszélni: menjek el a válogatásra.
Sokat persze nem kérettem magam és ráálltam a dologra. El kell hogy mondjam, hogy bár már 40 voltam, de még a kamasz srácok is utánam füttyültek az utcán. Mindenem rendben volt, a szülés után sem vesztettem az alakomból. Keskeny csípő, formás popó és kerek nagy mellek. Az arcom is csinos volt, és a szépit szerekkel csak plusz varázst adtam neki. Mindig büszke voltam arra, hogy csinos nőnek születtem. Soha nem éltem vissza vele, és mindig a földön maradtam, de a bókok mindig jól estek. A középiskolában is - ahol dolgoztam - mindig levettek a srácok a lábamról.
De térjünk vissza a történethez.
Kicsit furcsán hangzik, de 40 éves koromig csak a férjemmel bújtam ágyba. Sokszor gondoltam másra és fantáziáltam is, de nem volt bátorságom félrelépni. Aztán eljött a válogatás napja... a lehető legszexisebben, legvonzóbban öltöztem fel. Kisebb melltartót vettem fel, hogy nagy kerek melleim még nagyobbnak látszanak, és különösen felkeltse az érdeklődést. Egy rózsaszín blúzt húztam fel, ami szintén kisebb volt, mint a méretem. Ehhez társult egy rózsaszín miniszoknya és fekete harisnya. Bőröm bronzbarna volt a sok szoláriumtól. Arcomat kifestettem és befújtam, sőt mondhatni fürödtem a parfümbe. Párom meg is jegyezte, hogy oltárian szexis és izgató vagyok. Ez jólesett, erőt adott...
Amikor megérkeztünk, a szívem hevesen dobogott. Rengeteg ember volt ott Szebbnél szebb nők. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy visszafordulok, de a párom nem engedte. Húztam egy sorszámot és vártam. Legalább két óra telt el, amikor a nevemet hallottam. Beléptem a szobába, ahol egy férfi ült az asztalnál. Levette az adataimat és kérte, hogy fáradjak át a másik szobába, mert a kollégái kiugrottak egy cigarettára, néhány perc és jönnek. Megköszöntem és elindultam a szoba felé, amikor a férfi utánam szólt
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:15
Nagyon jó.
#4 v-ir-a 2012. 01. 17. kedd 21:58
nem rossz folytatni kéne a forgatással smile
#3 gyuri0926 2012. 01. 16. hétfő 13:44
Én szeretm , ha a nejem ribanc .
#2 genius33 2012. 01. 16. hétfő 07:12
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?