A+ A-

Egy fiú babaországban 15. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
Az író megjegyzése: "Ez az utolsó rész, amit írtam az "Egy fiú babaországban" sorozathoz. Remélem mindannyian élveztétek, és köszönet a kommentekért!"
A fordító megjegyzése: "Én is köszönöm a lehetőséget, hogy befejezhettem eme remek sorozat fordítását, és köszönöm a sok-sok pontot és kommentet! :)"
Közeledett karácsony, Lee és April boldogan éltek az új otthonukban, a testvéreik elég gyakran jöttek át, hogy náluk aludjanak és hogy megnézzék, hogy mennek a dolgaik. dolgaik, melyek az egész család szerint jól mentek.
Kim pár hónapos terhes volt, és Stacey is teherbe esett, bár ehhez több kellett, mint az a bizonyos első alkalom, amikor ő és Lee megpróbálták.
- Szóval, mit akarsz karácsonyra? - kérdezte April öccsétől, ahogy az ágyukban feküdtek, verítékkel borítva az elmúlt órányi vad szerelmeskedést követően.
- Akármit, amit csak adni akarsz nekem - mosolygott Lee, ahogy az ajkai nővére mellére csúsztak, gyöngéden szopogatva a jobb mellbimbót, miközben nővére a fejét simogatta és lágyan nyögdécselt.
- Hm, azt hiszem, túl korán adod oda az ajándékodat. - turbékolta April, ahogy öccse kezei nagy melleit markolászta, ajkaival a bal bimbót kényeztetve, fogaival megcibálva és enyhén megharapdálva őket. Lee az összeköltözésük óta igazán kitanulta, hogy hogyan élveztesse el April-t csupán a melleivel való játszadozással.
April-nek a lélegzete is elállt, ahogy öccse ujjaival megszorította és enyhén meghúzta jobb bimbóját. Nagyon szerette, amikor szex után a melleivel játszott, nagyon érzékenyek voltak élvezés után, és így most éppen útban volt egy újabb orgazmus felé.
Lee szopogatta és harapdálta a meredező dudort, miközben keze lecsúszott April hasára, ott pihentette a nedves, gecivel teli puncija fölött, miközben ujjaival lenyúlt és megérintette keményen ágaskodó csiklóját. April felnyögött az élvezettől, ahogy Lee egyszerre harapott rá a mellbimbójára és dörzsölgette csiklóját. Bizsergés indult a hasából, átcsapva mindenfelé a testében, ahogy öccse ujjai nedves ajkai közé csúsztak, és ide-oda tekergőztek a csiklója alatt, ahogy benedvesítette őket az összekeveredett nedveikkel.
April nyögdécselt, ahogy Lee ujjai körbetáncoltak nedves puncijában, miközben ajkai kemény bimbóin dolgoztak, szopogatva őket, miközben nyelve a bimbó udvarán körözgetett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.95 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 02. 23. hétfő 08:36
Nem a legjobb.
#6 davee10 2015. 01. 2. péntek 07:56
Nagyon jó sorozat volt!
Gratulálok.
#5 feherfabia 2014. 08. 10. vasárnap 07:33
Nagyon jó!
#4 jutyuk 2012. 01. 17. kedd 11:51
Az egyik legjobb sorozat volt. Köszönöm a fordítást!
#3 sztbali 2012. 01. 16. hétfő 18:07
Jó történet. Tényleg jó, hogy vége van.
#2 genius33 2012. 01. 16. hétfő 07:25
Szép történet, ahogy az eddig összes "Egy fiú babaországan" rész smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?