A+ A-

Kikészítettem a Szeretőm!

Izgatottan vártam ezt a találkozót a szeretőmmel, napok óta erről beszélgettünk, hogy tervezek valami meglepetést neki. Nem árultam el előre semmit sem!
Becsöngetett, vártam az ajtóba, hagytam levegye a kabátját és a cipőjét, majd behívtam a szobába. Leültettem a kanapéra és az ölébe ültem! Megcsókolt, szenvedélyesen, tudtam pontosan annyira várja hogy érezhessen végre ahogy én kívántam őt! Levettem a felsőm, ekkor látta meg hogy fekete fűzőt viselek a fekete nadrágomhoz! Meglepődött, felcsillant a szeme, tetszett neki, kezdtem érezni is ezt nadrágon keresztül! Megcsókoltam, simogatott közbe, érezni akartam a bőrét, ezért levettem róla a pólót! Csókoltam a fülét közbe mozgattam a csípőm, élveztem, hogy egyre keményebb férfiassága, hogy a csiklómat dörzsölöm minden mozdulatnál vele. Puszijaimmal haladtam lefelé, nyakán, mellbimbóján, hasán keresztül egészen a nadrágjáig! Előtte térdeltem és simogattam nadrágon keresztül. Felizgatta, ezért elkezdtem kigombolni a nadrágját, levettem róla. Ott ült előttem egy fekete boxerba, kívánatos látvány volt! Apró puszikat adtam kemény farkára boxeren keresztül, majd finoman megharapdáltam, többször egymás után!
Így haladtam lassan lefelé, míg el nem értem a golyóit, az egyik gyenge pontját! Nadrágon keresztül, majd azt félrehúzva puszilgattam, nyelvemmel játszadoztam rajta, kezemmel simogattam! Mikor már úgy éreztem nem bírja tovább levettem róla az alsónadrágját, és először lágyan és finoman elkezdtem játszadozni kemény farkával! Lassan egyre mélyebbre és mélyebbre vettem be a számba, felfelé pedig óvatosan szívtam kicsit! Játszadoztam a nyelvemmel is, a fejétől egészen a tövéig végignyaltam többször, majd lehelet finoman hozzáértem érzékeny golyóihoz! Megfeszültek az izmai. A szemébe néztem közbe, csak mosolygott rám, tudtam élvezi miközben teljesen ki van szolgáltatva nekem. Néha próbálkozott előrehajolni hozzám, simogatni, vetkőztetni, de ez az ő estéje volt, ezért pár csóknál többet nem engedtem neki. Pár perc kényeztetés után megfogtam a kezét és kértem jöjjön velem. Ahogy felállt a hátam mögé lépett és átölelve csókolt, de nem engedhettem még szabad utat a vágyának. A fürdőszobába kísértem, hogy megmoshassam legfinomabb részét! Nekem esett, csókolt és izgatott ahol ért annyira, hogy majdnem elvesztettem a fejem és hagytam hogy megdugjon ott a fürdőbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 16. szerda 17:27
10 Pont!
#7 zsuzsika 2014. 12. 29. hétfő 08:52
Közepes.
#6 Sierra 2014. 08. 26. kedd 13:10
Tényleg nem rossz smile
#5 A57L 2014. 08. 26. kedd 12:27
Egész jó történet.
#4 v-ir-a 2012. 01. 13. péntek 21:48
nem rossz...
#3 genius33 2012. 01. 12. csütörtök 16:33
Nemrossz szerintem smile
#2 fakutya 2012. 01. 12. csütörtök 05:06
gyenge.,
#1 Törté-Net 2012. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?