A+ A-

Egy "kissrác" naplójából

1. rész - Szép emlékek
Sajnos egy olyan szakközépbe jártam, ahol nemcsak az osztálylétszám teljes egészét fiúk töltötték ki, hanem még a tanáraink nagy része is férfi volt. Ez eléggé meghatározta életünket, lévén sokkalta érdeklődőbbek voltunk a lányok iránt azalatt a kevés idő alatt, amíg találkoztunk velük. Azonban a sok munka és tanulnivaló miatt nem sok energiánk maradt a tanév alatt csajozásra. Tizedikben szerencsére elkezdtek izgalmassá válni a dolgok. Ekkor kezdtek a szomszédos lányiskolával kísérletileg közös órákat tartani. Nem tudom, mi volt ennek az oka, nem is érdekelt, egyszerűen csak örültem neki. Ettől vártuk a megváltást, mert korábban nem sok szexuális élményünk fűződött a sulihoz. Igaz, én legalább kettővel büszkélkedhettem.
Az egyik a tornatanárnőnkhöz kapcsolódik össze, aki első év második felében érkezett az iskolába. Fiatal volt, egyenesen az egyetemről jött, és ez volt az első igazi osztálya. Az első óránkon a sok fiú mind azzal küzködött, hogy ne lehessen látni, mennyire tetszik nekik, nehogy akárcsak egyetlen dudorodást is észrevegyen a tornanadrágokon.
Minden esetre fantasztikus alakja volt. Felsőtestén általában csak topot viselt, hosszú combjait pedig csupaszon hagyta a rövidnadrágja. Az arca is kedves volt, rövid szőke haja pedig a tesióra végére csatakos volt, annyit mozgott. Már az első órán kifigyeltem, hová megy utána a szünetben: miután csapban megmosta a fejét az öltözőből nyíló szertárban vette át a ruháját. Már az első óra után kieszeltem a tervet, hogyan leshetném ki. Ha csak úgy elkezdtem volna leselkedni, a többiek is odamásztak volna, és akkor kész a lebukás. Nekem komoly szexuális ambícióim voltak ezzel a nővel, bármilyen röhejesen is hangzik.
A hét a második tesiórája sokkal alkalmasabb volt a feladatra: ez volt a nap utolsó órája, így az udvaron fociztunk vagy kosaraztunk. Ekkor mindig eszembe jutott, hogy nekünk csak egy pályánk volt, amin hosszában focizni, keresztben kosarazni lehetett a felállított palánkokkal, de semmi több - a lány sulinak külön teniszpályája és medencéje is volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 10. 12. szerda 07:07
Érdekes,de jó írás.
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 18:24
10 Pont!
#5 Bikmakkocska 2013. 02. 2. szombat 16:06
Fantasztikusan jó.10!
#4 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:29
Egy picit sem rossz smile
#3 cervelo 2012. 07. 29. vasárnap 09:37
Nem rossz.
#2 Kex07 2012. 05. 18. péntek 20:11
Nagyon tetszik, 10 pont!
#1 Törté-Net 2012. 01. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?