A+ A-

Érdekes gruppen

Egy borozgatással kezdődött...
Nagyon belehabarodtam a férfiba.
A fürdőszoba már egy órája foglalt volt...
A szokásosnál is többet piperészkedtem. Minden hajlatot, minden kis szőrszálat leborotváltam ami nem volt odavaló. A tusolás is tovább tartott, mint máskor.
A tusolófej a combjaim közé simult. Behunytam a szemem és engedtem, hogy a meleg víz cirógassa a lábam közét. A behunyt szemeim mögött az elkövetkezőket játszottam végig a fejemben...
Közben átszaladt rajtam egy hullám kirázott a hideg attól, hogy mi lesz majd az este. Két kezemmel lenyúltam széthúztam kisajkaimat és alaposan megmostam nemi szervemet. Ujjammal benyúltam a puncimba. Nem is tudtam miért de bevillant... És az utolsó együttlétünkre gondoltam amikor a férfi hozzám nyúlt. Megborzongtam a gondolattól, hogy most ismét meg fog történni. Tudtam, hogy most csak hárman leszünk és nem lesz aki közénk álljon. Tudtam hogy a férjem is szeretné, ha megbaszatnám magam a férfival! Ezért is hívtuk ha ez nem is lett kimondva.
Ugyan mindig is azt mondtam, hogy nekem az nem tetszett.
Mondtam de...
Akkor már túl voltam egy dugáson a férjemmel -ahol elélveztem. De ha belegondoltam akkor mindig is tudtam, hogy az akkori kielégülésem nem a férjnek volt köszönhető. A fizikai kontaktus ugyan köztünk történt meg, de én az élvezet minden másodpercében a másik férfira gondoltam. Rá gondoltam közben, az ő farkát gondoltam magamba. De alig-alig mertem közben ránézni. Nem mertem, mert féltem hogy lebukok. Féltem hogy kiderül mennyire kívánom őt. Nem is a férjemtől féltem és nem is a férfitől, inkább annak feleségétől. Ismertem ezt a dolgot. Én is "le szoktam venni", ha egy nő többet is akar a páromtól.
A férjem gumit húzott fel merev farkára. Oldalra fordultam, úgy hogy azért néha-néha a másik párra pillanthassak és szemem sarkából figyelhessem mi történik ott. De főleg a férfit szerettem volna szemmel tartani. Izgató volt annak csupasz teste. Végre nem csak gondolatban kellett elképzelnem ágyunkban a másikat. Láthattam valójában dugás közben. Így hagytam, hogy férjem megbasszon. És élveztem is azt, mint még soha.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.36 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2013. 10. 25. péntek 04:37
Nem rossz.
#6 papi 2013. 04. 7. vasárnap 06:41
jobb is lehetne
#5 devilmanrobi 2012. 03. 27. kedd 20:42
bemasolv a afelesegek.hu oldalrol,szegyeld magad
#4 Shavo 2012. 01. 11. szerda 08:17
Nem rossz ez, egynek elmegy.
#3 gyuri0926 2012. 01. 11. szerda 06:52
Nagyon gyengécske !
#2 tiborg 2012. 01. 11. szerda 03:40
ez kurva gyenge...malac farka...nesze semmi...
#1 Törté-Net 2012. 01. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?