A+ A-

Fodrászlány vagyok, szeretem a faszt

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz le egy nőnél; és mivel nekem is tesz gyakran egyértelmű megjegyzéseket, tudtam, hogy lenne esélyem nála.
Egyszer egy fülledt, nyári, szombat délelőttre jelentkezett be hozzám. Folyamatosan ment a légkondi, ami kellemes levegőt biztosított a fülledt külvilághoz képest. Rengeteg
vendégünk volt, nekem azonban éppen csak Ádám volt soron, mert az őt követő öreglány visszamondta a hajfestést. Minden kolléganőm a munkával volt elfoglalva, nem nagyon figyeltek az én kis külön asztalkámra. Gondoltam: most vagy soha... Meg kell szereznem ezt a férfit, ha csak egy alkalomra is! A kinti forróságból egyszer csak belépett Ő a hűs szalonba. Egy szexin átnedvesedett, mellkasán feszülő rövid ujjú ingben volt, aminek a fölső gombjai ki voltak gombolva, így betekintést engedtek a félisteni férfiú izmos, csupasz és bronzbarna mellkasára, nyakában egy csodaszép aranylánccal. Alul egy helyes kis bő rövidnaci, amely kiemelte férfiasságát, hiszen alsógatya nem volt rajta, ezt világosan láttam. Mosolyogva csüccsent le a hajmosó székhez, és megkönnyebbülten kifújta magát. "Drága egyetlen fodrász nénim, egy gyors vágást legyen szíves" - viccelődött. "Mi a helyzet, uram, csak nem melege van?" - folytattam én is, majd gyöngéden megmasszíroztam keményen duzzadó vállizmait. "Talán ez majd ellazítja a kedves vendéget. "Körbenéztem, mindenki a vendégeivel volt elfoglalva - csakúgy, mint én, de én egy kicsit jobban élveztem a munkát. Akárcsak Ádám, aki teljesen ellazult a kezeim alatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2013. 12. 6. péntek 19:00
10p
#6 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:42
Tetszett.
#5 joozsi 2012. 01. 5. csütörtök 03:35
Lehetne hosszabb!
#4 Pavlov 2012. 01. 3. kedd 15:53
Egész jó! Üdítő olvasmány!
#3 leticia_63 2012. 01. 3. kedd 11:59
Tetszett, bár már a hajmosóban is történhetett volna több, hisz az a legtöbb fodrásznál külön szobában van, és este is lehetett volna több menet. Egy ilyen kan nem áll meg egy elélvezésnél nyes
#2 genius33 2012. 01. 3. kedd 08:49
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?