A+ A-

Amerika felfedezése 1. rész

Az úr 1492 évében, mikor Európában nagy harcok dúltak a törökök ellen. Mikor Nándorfehérvárnál Hunyadiék diadalmaskodtak. Egy bátor portugál utazó fejében hatalmas terv született. Megkerüli a törököket, és a másik oldalról jut el Indiába. A terv grandiózus volt és hatalmas üzleti haszonnal is kecsegtetett. Ehhez azonban számára hajók kellettek. Felkereste hát királyát Portugáliában, és találkozót kért tőle. Mivel nagy utazó hírében állt ezért beengedték. A király elé tárta a tervet, melyhez 5 hajót szeretett volna kapni. A király azonban kinevette, őrültnek titulálta, és nem adott neki egy hajót sem.
- Még hogy azért adjak 5 hajót, hogy lessenek egyenként a világ peremén? - mondta a király, aki szentül hite, hogy a föld lapos. Nagyon elkeseredett szegény, de hírét vette, hogy királya és a spanyol király nem éppen jó barátok, és lehet, hogy éppen ezért ő majd ad neki hajókat. Nagyon megörült, lóra ült, és elindult Spanyolországba.
Egyik éjszaka az út közben egy falusi fogadóban szállt meg. A fogadó nem volt túl nagy, de szabad és olcsó szoba, jó és finom étel, ital, volt benne bőven. Kivett hát egy szobát, majd lement, evett ivott, és beszédbe elegyedett a kocsmárossal. Míg beszélgetett, nem vette észre, hogy a pult mögül a kocsmáros felesége figyeli. A kocsmárosné szerette a szexet, de férjétől egy ideje már nem kapta meg. Nem is csoda, hiszen a kocsmárosnak titokban 3 fiatal szeretője is volt a faluban. Nem volt csúnya hölgy, de a kor már látszott rajta. Szemével éhesen vágyakozva nézegette az asztalnál ülő férfit, aki a világban tett kalandjairól mesélt egyre vidámabb és részegebb férjének. Bugyijában egyre nedvesebb és forróbb lett a hangulat. Kezei lassan vándorútra indultak.
Közben a férfiak elmélyülten társalogtak és borozgattak. A kocsmárosné keze már a ruháján keresztül a punciját dörzsölgette. Öntött még egy korsó bort a két férfinak, de a legerősebből és az asztalukhoz vitte. Ahogy végig nézett a sokat látott utazón, úgy érezte, hogy szinte vonzza az öle. Nagy lelkierő árán tudta csak megőrizni az erejét, hogy azonnal ne rántsa le róla a nadrágot. Pedig legszívesebben letépte volna a gatyát róla, és ott helyben meglovagolja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.54 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sipospista 2016. 10. 11. kedd 17:28
Ez kesz..
#7 A57L 2016. 08. 25. csütörtök 05:37
Egynek elmegy.
#6 vakon53 2016. 05. 20. péntek 09:39
Jóletvolna ha folytattadvolna.
#5 joozsi 2016. 04. 8. péntek 03:22
Rossz, mert nem folytatja. ezek a mai fiatalok!? Bezzeg az én időmben, még a fagylalt is hidegebb volt.
#4 papi 2013. 11. 8. péntek 08:53
Egész jó, feltéve ha folytatod.
#3 tiborg 2011. 12. 28. szerda 07:40
kicsit erosebb,talan kozonsegesebb,mint a Canterbury tales,vagy Bocaccio, de erdekesebb. Sajnos, "joozsi" koma folytatas nem kivanatos ez igy kerek.
#2 joozsi 2011. 12. 27. kedd 03:27
Nem egy bokacco, de első résznek elmegy.
#1 Törté-Net 2011. 12. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?