A+ A-

Tomi és én 1. rész

Párommal éppen msn-eztem, amikor megírtam neki, hogy nemsokára jövök, csak elmegyek fürdeni. Miután 20 perc múlva visszatértem a géphez, eszembe jutott, egyszer hogy szeretkeztünk a zuhany alatt. Megkérdeztem őt, emlékszik-e még rá. Mondta, hogy persze, hogy emlékszik. De most hogy jön ez ide, stb.... Írtam neki, hogy csak eszembe jutott. Megkérdezte, hogy szeretném-e még egyszer. Válaszom természetesen igen volt. Erre mondta, hogy akkor kapjam össze magam, és ugorjak át hozzá.
Nem kellett kétszer mondania. Felvettem egy halálfejes tangát, egy fehér térdig érő szoknyát, és száguldottam át Kőbányára.
Amikor felértem hozzá, elégedetten nézett végig rajtam. Csókkal köszöntünk egymásnak, kiskutyája is kitörő örömmel fogadott. Bementünk Tomi szobájába, de nem tértünk rögtön a tárgyra... Leültem hatalmas francia ágyára, és a kiskutyával foglalkoztam. Tomi bevágódott mellém az ágyba...
Háttal ültem neki, mire megfogta a derekam és magára döntött, így a hátam a mellkasán landolt, a nyakam pedig épp a szája közelébe került. El kezdte puszilgatni a nyakam, és benyúlt a szoknyám alá.
- Nocsak, van rajtad bugyi? - kérdezte kaján vigyorral. Nem nagyon szokásom bugyit hordani...
- Igen... - nyögtem valahonnan a torkom mélyéből. Gyorsan felpattantam. - Kérhetek inni valamit?
Kicsit meglepődve nézett rám.
- Persze, tudod, hol találod - mondta. Miután megtaláltam az üveget, visszamentem a szobájába, és el kezdtem vetkőzni. Ő is elkezdte volna, de leállítottam. Én akartam őt kényeztetni.
Fölé másztam, ráültem a derekára. Keze egyből a csípőmre tévedt. Megfogtam és a feje fölé tettem a kezét. Megcsókoltam. Imádok vele csókolózni... Aztán a nyakát, állát puszilgattam. Mikor éreztem, hogy a póló akadályoz, szinte letéptem róla. Tovább puszilgattam, mellbimbóját, kulcs-csontját, pociját, és végül elértem boxere széléhez. Puszilgattam a szélénél, és felnéztem. Tomi lehunyt szemekkel sóhajtozott. Oda hajoltam a füléhez.
- Maci, emeld kicsit meg a csípőd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.59 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 10. 21. kedd 09:27
Nekem nem tetszett.
#2 v-ir-a 2011. 12. 20. kedd 22:02
az uccsó mondat nagyon lényegretörő volt nyes
#1 Törté-Net 2011. 12. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?