A+ A-

A lányomat kúrom 3. rész

Elindultunk Horvátországból kora reggel. Zadar messze van Ceglédtől. Peti hátraült Saci mellé egyszer csak Saci nyöszörgésére lettem figyelmes. Hátrafordulva 1 pillanatra láttam Peti dugja Sacit kutyapózban a hátsó ülésen. Bekapcsoltam a tempomatot és többször is hátra - hátra kaptam a fejem, iszonyúan felizgattak óvatosan lekormányoztam a kocsit a pályáról félre álltam és én is beszálltam hátra. Elővettem a merev farkam és Saci szájába adtam.
Élvezettel cuppant rá és olyan erővel kezdte el szopni hogy azt hittem azonnal a szájába élvezek, tartottam magam. Petit izgatta a látvány ahogy a húga a herémig benyelte a faszomat és elsült. Alig húzta ki a farkát átfordítottam magam felé a Saci punciját és én kezdtem el tiszta erőből kutyapózban baszni a kislányom.
- Imádom, imádom! - nyögte Saci.
Ekkor erősen megragadtam a csípőjét és egyre durvábban dugtam míg csak visítva el nem élvezett a lányom. Én csak élveztem bele. Szorosan magamhoz húztam a csípőjét, hogy extra adag gecit pumpáljak a méhéig. Kiszálltam felhúztam a sliccem.
Peti cigizett.
- Most vezess te! -mondtam neki.
Én maradtam hátul Sacival. Meztelenre vetkőztettem a száguldó kocsiban és simogattam a számmal gyötörtem meztelen mellbimbót, közben ujjaim finoman simogatták a punciját Saci egyre nedvesebb lett megpróbálta simogatni a farkam, de nem engedtem. A lábai közé bújtam a nyelvemmel izgattam belenyaltam a nedves punciba ami csatakos volt a spermámtól és a kislányom izgalmától.
Saci kérlelni kezdett:
- Apa kérlek ne csináld a farkad akarom. Kérlek -nyögdécselt.
Tudod, hogy megőrülök a faszodért !
Ekkor abba hagytam. Hátra dőltem. Saci őrjöngve vetette magát a nadrágomra, forró kis kezével úgy hámozta ki a farkam mintha az élete múlt volna azon le tud - e szopni. Szívta kényeztette a farkam a nyelvével, hol lágyan nyalta, mint az olvadozó fagylaltot, hol úgy szívta, mintha szívószállal akarna gyümölcslét inni. Nem engedtem hogy orgazmus közelbe juttasson mert mindent szeretek Saciban, de legjobban a puncijába élvezni szeretek. Ledobtam nehezen a nadrágom éshelyzkedtem a hátsó űlésen, hogy a farkammal simogathassam az édes puncit. Saci szinte sírva követelte dugjam be végre. Kedvére tettem. Mint egy hegedű vonóval úgy bántam a farkammal a kislányom puncijában, mikor éreztem elélvez nem fogtam vissza magam tombolva üvöltve basztam míg bele nem élveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 04. 7. csütörtök 07:26
Kemény írás,de jó.
#8 sanyi0227 2013. 08. 18. vasárnap 12:19
sajnálom hogy nem folytatod,a nővérkét is be vehette volna apuci.
#7 papi2007 2013. 07. 8. hétfő 15:48
nagyon bírja a faszt
#6 AlexHun 2012. 08. 26. vasárnap 13:10
Szép történet, de Cegléd közelebb van Budapesthez, mint Abony.. Mindettől függetlenül jó kis sztori...
#5 genius33 2011. 12. 27. kedd 07:26
Legyen 4. rész is smile Légyszi.
#4 tömbsín 2011. 12. 21. szerda 20:21
A csajt vetkőztettem meztelenre. krály, hogy nem olvasol figyelmesen, de kritizálsz smile .
#3 t2006 2011. 12. 19. hétfő 22:35
Tud a csaj! Te meztelenre vetkőztél de ő a nadrágodra vetette magát! Király lehetett! smile
#2 inqian 2011. 12. 19. hétfő 21:07
Szerintem előbb nézz szét a térképen, hol van az M7-es, Budapest, Cegléd és Abony. A többi meg...
#1 Törté-Net 2011. 12. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?