A+ A-

Gyorshajtás 2. rész

A szobába érve, bekapcsolták a tévét, elszívtak egy cigit, ettek, vodkáztak... A fiú terve az volt, hogy lezuhanyoznak, és megszabadulva izzadtságuktól, újabb szexuális játékokba kezdhetnek, hisz vágyott a még a lányban rejlő ki nem aknázott lehetőségekre. Amanda kortyolt a vodka tonikjából, majd eldőlt az ágyon. A fiú látta a mini alól kivillanó combfixes harisnyát, és tudta, hogy nincsen rajta bugyi. Finoman hozzáért a kába lány térdéhez, aki erre széttárta combjait. Noé még nem látott ilyen gyönyörű puncit! Megszállottja volt a női testnek, de ez felülmúlta mind azt, amit eddig már látott. Nem tudta nem megtenni! Odafeküdt és a lány combjai közé túrta fejét! Csodálatos volt az íze, az illata, nem úgy, mint pár korábbi rossz tapasztalata esetében. Úgy érezte, ennél szebbet még nem látott! Finoman ízlelgette, körbenyalogatta, mintha kedvenc süteményét tették volna az asztalára... először csak a krémből nyalogatott, hogy külön-külön is érezhesse, kiélvezhesse az ízeket... majd mélyebbről egy nyalásnyi... és mennyire más az íze... most a combján az izzadtság cseppeket... most a makulátlanul borotvált szeméremdombot... s élvezete határtalan volt. Soha nem hitte volna, hogy ez a lány, ilyen titkokat rejteget! Egyre mohóbban falta az ízletes finomságot, s szinte önkívületbe került a kéjtől, mikor érezte, hogy a lány nem bírja tovább, s ekkor ritmikusan, s mélyen beszippantotta a csiklóját és minden rezdülését megélte annak, ahogy a lány elélvez!
Hamar kiderült, hogy Amanda fehérmájú. Nem tudott betelni a kéjjel. Éppen szusszanásnyi szünet után már a fiú farkát szopta, majd ráült. Nagyon lassan, nagyon érzékien, sok év alatt kigyakorolt mozdulatokkal, tudta hogyan tudja elnyújtani élvezetét... ringott Noén, lehunyt szemekkel, fel-felnyögve... irányítva a fiú kezét, hogy erősen karmolja végig hátát, hogy erősen üsse fenekét... s a lány élvezete úgy tűnt a végtelenbe nyújtható. Egyre durvult a játék, s ő egyre hangosabb lett. A hosszas játszadozás után, beleegyezett, hogy fokozódjon a tempó. Magára húzta a fiút, aki hátulról hatolt be, és nagyon keményen folytatták.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 11. 11. szombat 05:57
Ez egy hülye.
#4 listike 2014. 03. 25. kedd 17:44
Pocsék.
#3 v-ir-a 2011. 12. 15. csütörtök 21:46
hasonlóan érdekes mint az 1. rész, sztem a srác maga sem tudja mit is szeretne , nincsenek célja, nem akar tartozni valahová...így eléggé nehéz érzelmi alapon működő kapcsolatot elkezdeni, és fenntartani
#2 gyuri0926 2011. 12. 15. csütörtök 07:24
Nagyon szar !!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?