A+ A-

Velence - Budapest

Szervusz Drága!
Megjöttem az olasz nyaralásomból. Olaszország egyszerűen csodálatos. A napfény, az a rengeteg virág! Egyszerűen beleszédül az ember lánya. Én aztán alaposan bele is szédültem A lényeg az, hogy hazafelé a vonaton a hálókocsiban elkapott... Na, de nagyon előre szaladtam. Velencéig bérelt kocsival mentem. Végig jártam a nevezetességeket, majd elcsigázva ültem be a pályaudvar éttermébe megvacsorázni. Fáradt lábaimat kihúztam a cipőből, és bámultam az éttermi felhozatalt. Pont két hete csak ujjaim, na meg a tőled kapott vibrátor enyhítették nemi vágyamat, már nagyon rám fért volna egy finoman erotikus éjszaka. Sajnos az sem éltetett, hogy hazajövök, és Te vársz, mert még nyaralni voltál akkor a feleségeddel. Nos, nézegettem az olasz pasikat, fiatalabbakat, meg nem annyira fiatalokat. Megmondom neked őszintén, kicsit csalódtam a digó pasikban. Egyik sem volt olyan szívdöglesztő, mint képzeltem, és mindegyik mellett hatszáz kölyök rohangált, no és a feleségeik sem voltak Sophia Lorenek. Inkább a rengeteg tésztától és szüléstől hízásnak indult, fáradt háziasszonyok. Nos, ott nézelődtem. Szemben egy átlag család. Harmincas, maffiózó képű pasas, négy kölyök, meg az állandóan pörlekedő asszony, mikor belépett a terembe Ő. Magas, napbarnított, széles vállú, erős csípőjű pasi. Na jó nem nézett ki olyan jól, mint Te, tudod, hogy nekem Te vagy a numero unó, de el tudtam képzelni pár órára a lábaim között, helyből. Levette a napszemüvegét, és én örömmel vettem tudomásul, hogy sötétbarna hajához nagy, ábrándos, kék szem párosult. Éreztem, ahogyan a bugyim benedvesedik.
Körbenézett a teremben, azt hittem, valakit keres, de csak üres asztal után nézett. Szerencsére a maffiózó képű pasas épp fizetett, és mentek. Utánuk pillanatnyi csend támadt. A férfi leült, pont velem szemben. Az óráját nézte, aztán felvette az étlapot. Ekkor vett észre. Éreztem, hogy szemével azonnal vetkőztetni kezd. Belepirultam, de tetszett a játék. Kedvesen rám mosolygott, aztán sajnos közénk állt a pincér. Rendeltem még egy konyakot, majd az órámra néztem. Még fél óra volt a vonat indulásig. A férfi spagettija megérkezett. Enni kezdte, közben lopva rám-rám nézett. Egyre jobban izgatott. Mellbimbóim ágaskodni kezdtek, alig bírtam magammal. A férfi befejezte az evést, ismét megnézte az óráját, majd fizetett. Én is kértem a számlát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2013. 12. 22. vasárnap 08:48
Tetszik
#8 A57L 2013. 09. 12. csütörtök 04:12
Elég jó.
#7 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:12
Nagyon jóóó! smile
#6 leticia_63 2011. 12. 12. hétfő 12:35
v-ir-a örülök, hogy tetszett. smile
#5 v-ir-a 2011. 12. 11. vasárnap 22:24
tetszett nekem is smile
#4 leticia_63 2011. 12. 11. vasárnap 13:38
Mostanában majd sűrűbben olvashatsz megint.

Leticia
#3 tiborg 2011. 12. 11. vasárnap 01:08
leticia..63???...nem hiszem! Mindegy. A legjobb, legizgibb sztori tekero vagy, csak torteneteid ritkulnak. Ne legy lusta irj surubben...Kerlek...
#2 Pavlov 2011. 12. 8. csütörtök 22:34
Tetszetős!
#1 Törté-Net 2011. 12. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?