A+ A-

Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom

1. rész
Egy átlagos nyaralásnak indult, aztán mire észrevettem, nyakig benne voltam. Húszas éveim elején járok, az a tipikus mindig jó kislány, eminens tanuló, csupa szív, erkölcsileg önmagammal szemben elég nagy elvárásokkal rendelkező egyén vagyok. Mióta az eszemet tudom, ha fiúkról van szó, akkor inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekedtem, ergo strigulákat tekintve 4 fiúval csókolóztam és 2 fiúval volt szexuális kapcsolatom, szigorúan párkapcsolatban. A 2. sráccal már majd' 2 éve vagyunk együtt, amennyiben lehetséges a hét 7 napjából 8at, a nap 24 órájából 25-t. Ha azt mondom minden tökéletes, a történetem végére úgysem fogják elhinni, de attól én még így érzem.
Millió cikket olvashatunk a nők szexuális problémáiról, nos, egy darabig én is azon sajnos elég sok nő közé tartoztam, akinek a szex csak a partner kielégítésének szempontjából volt fontos és az orgazmust, csupán mint fogalmat ismerte vagy jobb esetben halvány elképzelése lehetett, hogy vajon milyen érzés. A jelenlegi párom ezen hölgyek táborából nehezen, de annál sikeresebben "segített át" a kielégült nők táborába. Eddig azt hittem ez kizárólag előnyökkel ás megannyi lehetőséggel járhat, de lassan rá kellett döbbennem, hogy annak ellenére, hogy a partnered százegy százalékosan kielégít, maga a tény, hogy fiatal és szép vagy, a lehetőségek előtted állnak, megmozgat benned valamit, aminek egész biztosan az édenkertre visszavezethető eredendő bűnhöz van köze.
Tök átlag nyaralásnak indult, 3 hónapra utaztam amcsiba apukámhoz, már nem az első alkalommal. Az előző nyaralásom alatt is volt barátom, kb. fele annyira, ha szerettem és negyed annyira sem működött a szex köztünk, mégis a megcsalás gondolata még csak eszem ágába sem jutott. Bár ez nem is attól függ. Az én esetemben csak úgy jött és pillanatok alatt magával rántott a mélybe. Onnan már minden mindegy volt.
Roppant unalmas péntek estének néztünk elébe, az egyetlen dolog, ami lázba hozott, hogy sztriptíz bárba készültünk a barátnőmmel... no nem azért mert beindítanak a csajok, hanem ahogy ott mondják: just for fun! A bár előtt még meg kellett keresnünk Amie bátyját és egyik haverját, akik biztos, ami biztos, elkísértek bennünket. Lasszóval kellett befogni a srácokat a belvárosban, azt hittem soha nem érünk oda. Besétáltunk a környék legjobb klubjába, ahol a többiek egyből italozásba kezdtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.82 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2018. 01. 13. szombat 07:11
Remélem, otthon megkapod a jutalmat, hogy jó kislány maradtál.
#1 Törté-Net 2011. 12. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?